Belle and Sebastian

Tarihler: 24 Ağustos 2013 Cumartesi ~ 24 Ağustos 2013 Cumartesi 17:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Sahne Önü - 135.00 TL Normal - 80.00 TL Normal Öğrenci - 60.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 24, 2013 ~ Ağu 24, 2013
Belle and Sebastian

Belle and Sebastian Türkiye’de ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta!

Indie müziğin öncüleri “Belle and Sebastian” sabırsızlıkla beklenen Türkiye’deki ilk konseriyle 24 Ağustos Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta!

Türkiye’de müzikseverlerin yıllardır bekledikleri “Belle and Sebastian” 24 Ağustos Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak!

“The Boy with the Arab Strap” ile “En İyi Yeni Grup” dalında Brit Ödülü kazanan grup, “Dear Catastrophe Waitress”, “Step Into My Office” ve “I’m a Cuckoo” hitleriyle dünya listelerini alt üst ederek milyonları  ‘indie’ müziğin peşinden sürüklüyor.

Okul projesinden doğan bir efsane!
Belle and Sebastian’ın başarılı öyküsü, Stuart Murdoch’ın müzik endüstrisi üzerine hazırladığı bir yılsonu projesi olarak başladı.

Belle and Sebastian’ın miladı olan ödevin ardından ilk albümleri ‘Tigermilk’ Stow College’ın plak şirketi Electric Honey tarafından 1996 yılında yayınlandı. 

Belle and Sebastian, 1998 yılında yayınladıkları “The Boy with the Arab Strap” albümüyle tüm dünyanın da tanıdığı bir efsane oldu. Aynı yıl kendi özel festivalini gerçekleştiren topluluk; ilk üç albümü sonrasında efsane gruplar kategorisinde görülebilecek bir başarı kazanmıştı bile! 

Yayınladıkları ilk albümde yer alan “Step Into My Office” ve “I’m a Cuckoo” hitleriyle dünya listelerinde fırtına gibi eserken, Mercury, Ivor Novello ve Brit ödüllerinin hepsine aday gösterilen başarılı grup The List dergisinin 2005 yılında yapılan ve aralarında Idlewild, Travis, Franz Ferdinand ve Simple Minds gibi isimlerin yer aldığı ankette İskoçya'nın en büyük müzik grubu seçildi.

Belle and Sebastian uzun zamandır beklenen Türkiye’deki ilk konserini Uru Group ve Vera Müzik organizasyonu ile 24 Ağustos Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT