Benim Çocuğum

Tarihler: 06 Nisan 2012 Cuma ~ 06 Nisan 2012 Cuma - Saat: 20:00

Yer: İstanbul Live

Nereden Alınır: www.listagfilm.com

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

LAMBDAİSTANBUL LGBTT DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ “BENİM ÇOCUĞUM” İÇİN KONSER ORGANİZE EDİYOR

Muhafazakar, homofobik ve transfobik toplumda, ebeveyn, aile ve aktivist olmanın zorluklarını yaşayan, şiddete uğrayan, ayrımcılığa maruz kalan aileleri konu alan ‘BENİM ÇOCUĞUM’ belgeseline destek vermek isteyen Lambdaistanbul LGBTT Dayanışma Derneği üyeleri konser organize ediyor. Dayanışma konseri 6 Nisan Cuma günü, İstanbul Live’de gerçekleştirilecek.

Yönetmenliğini belgeselci ve akademisyen Can Candan’ın üstlendiği ‘Benim Çocuğum / My Child’ isimli belgesel film için, ilk kez gerçek isimlerini kullanıp yüzlerini gizlemeden kamera karşısına geçen LİSTAG’lı (LGBTT Aileleri İstanbul Grubu) aileler çekim bütçesindeki açığı kapatmak amacıyla bir kampanya başlattılar. Çocukları lezbiyen, gey, biseksüel, transseksüel veya travesti olan ailelerin hedefi, kitle fonlama yoluyla toplayacakları desteklerle filmi bitirmek!

Aralık 2011’de başlatılan kampanyaya bugüne kadar 20 ülkeden 200’ü aşkın kişi destek verdi. 9 Nisan’da son bulacak olan kampanyaya www.listagfilm.com adresindeki IndieGoGo bağlantısı aracılığıyla katkıda bulunmak mümkün. İnternet üzerinden toplanan bu destekler 10 dolar gibi cüzi rakamlardan başlıyor. Filme dileyen herkes “az” yada “çok” demeden katkı sağlayabiliyor. Filme katkı sağlayanların isimlerini ya da destek miktarını açıklamaları gerekmiyor.

Lambdaİstanbul LGBTT Dayanışma Derneği’nden konser desteği
Bu belgeselin seslerini daha geniş kitlelere duyurmalarına, toplumsal değişime ve lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel veya travesti (LGBTT) bireylere karşı şiddetin sona ermesine büyük katkısı olacağına inanan ailelere Lambdaİstanbul üyeleri de destek verdi.

Lambdaİstanbul’un 6 Nisan Cuma günü, İstanbul LIVE’de düzenleyeceği dayanışma konserinde Laterna & Sumru Ağıryürüyen, Neyse, Saly Angoz, Kafası Karışık Kontrtenor ve Dj Dalvador Salı şarkılarını "Benim Çocuğum" için çalıp söyleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT