Benim Festivalim 17

Benim Festivalim 17

Tarihler: 17 Eylül 2017 Pazar ~ 17 Eylül 2017 Pazar 17 Eylül 2017 13:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Benim Biletim - 100.00 TL (Benim Festivalim" logolu Çanta, T shirt, Rozet ve Fosforlu Çubuk dahildir.) Normal Ayakta - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2017 ~ Eyl 17, 2017
17 Eylül 2017 Pazar günü Benim Festivalim,“Duman, Büyük Ev Ablukada, Flört, Son Feci Bisiklet, Hayat Meyal ve Ansızın Bi’İnfilak” ile KüçükÇiftlik Park’ta 21 yaş altı gençlere unutamayacağı bir gün yaşatacak.

"Temel amacı liseli gençlere hayatlarında kullanabilecekleri güzel deneyim ve beceriler kazandırmak olan, gençlerin vazgeçilmezi olmaya aday gençlik festivali “Benim Festivalim”, birbirinden güzel sahne performanslarıyla gençleri coşturacak. Gün boyu sürecek yaratıcı atölyelerden sektör profesyonelleri ile söyleşilere, inovatif teknolojik aktivitelerden spor faaliyetlerine ve sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok dalda içeriğin yer alacağı festival, 17 Eylül’de İstanbul Kültür Üniversitesi ana sponsorluğu ve URU organizasyonu ile KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Türkiye’nin en sevilen rock grupları arasında yer alan Duman, en son yayımladıkları, içerisinde  elektronik öğeler taşıyan ‘Fırtınayt’ serisi ile Büyük Ev Ablukada, retro sounduyla festivallerimizin favori müzik grubu Flört, yeni nesil alternatif müziğin en önemli temsilcilerinden Son Feci Bisiklet, alternatif rock müziğin çiçeği burnunda gruplarından Hayat Meyal ve 2015 yılında yayımladıkları şarkılar ile kısa sürede adlarından söz ettirmeyi başaran grup Ansızın Bi’ İnfilak festivalde sahne alacak.

Teknoloji, Spor ve Kültür-Sanat istasyonlarında söyleşiler, sosyal sorumluluk kampanyaları ve atölyeler ile gençlerin eğlence dolu bir gün geçireceği Benim Festivalim de; Kötü Kedi Şerafettin karakteriyle tanınan karikatürist Bülent Üstün, gençlerle söyleşi alanında buluşacak. Potterhead olarak ta tanıdığımız Youtube fenomeni “Mösyö Taha” asa yapım atölyesi ve ‘Benim Festivalim’e özel bir sürprizle gençlerle bir araya gelecek. Aynı zamanda VR “sanal gerçeklik” oyun alanı, defter ve bayrak yapım atölyeleri gençlere unutamayacağı deneyimler yaşatacak.

Gün boyu temponun hiç dinmeyeceği festivalin sunumunu ise en sevilen youtube kanalları arasında gösterilen ‘Stolk’ programının sunucusu İbrahim Selim yapacak."

Kapı Açılış: 13:00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliğin üst yaş sınırı 21'dir. 21 yaş ve üzeri giremez.- Kücük yaştaki seyircilerin aileleri icin dışarıda bir bekleme alanı oluşturulacaktır.- "Benim Biletim" paket içeriği; "Benim Festivalim" logolu Çanta, T shirt, Rozet ve Fosforlu Çubuk.- Alan içerisinde Toz Boya satışı yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT