Benise: The Spanish Guitar

Benise: The Spanish Guitar

Tarihler: 19 Mart 2016 Cumartesi ~ 19 Mart 2016 Cumartesi 19 Mart 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori Ön Satış 150.00 TLGenel Satış 175.00 TL2. Kategori Ön Satış 130.00 TLGenel Satış 150.00 TL3. Kategori Ön Satış 105.00 TL Genel Satış 125.00 TL4. Kategori Ön Satış 85.00 TLGenel Satış 100.00 TL5. Kategori Ön Satış 65.00 TLGenel Satış 75.00 TL - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2016 ~ Mar 19, 2016
Emmy ödüllü gitar virtüözü Roni Benise'in yaratıcısı olduğu ihtişamlı gösteri "Benise: The Spanish Guitar", 19 Mart tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde...

Amerikalı sanatçı Roni Benise'in Nebraska'da başlayıp Los Angeles'ta devam eden hikayesi, günümüzde tüm dünyayı etkisi altına almış durumda... Sanatçının müzik endüstrisi tarafından büyük bir merakla takip edilen ve Emmy'ye kadar uzanan başarılı kariyeri, bugüne kadar 7 stüdyo albümü olarak dinleyicilerine geri döndü. Bir rock yıldızı olmak isterken flamenkonun büyüsüyle tanışan ve o gün bugündür klasik gitarını elinden düşürmeyen Benise, farklı elementleri bir araya getirdiği işlerinde dünya müziğine eşsiz yorumuyla değer katıyor. 

2010 yılında DVD ve Blu-ray formatında yayınlanan gösterisi The Spanish Guitar; flamenko, vals, tango ve salsa başta olmak üzere dünya müziğinin farklı yüzlerinden ilham alan sanatçının doruk noktası sayılabilir. Müziği dans ve teatral öğelerle yoğurarak mükemmeliyete adım atan Benise, dünyanın en yetenekli dansçıları arasından seçilen ekibi The Gitanas ile büyülü bir atmosfer yaratmakta zorluk çekmiyor. 

Şovlarında izleyicilerini müzikal bir yolculuğa çıkarmak istediğini söyleyen Roni Benise'in The Spanish Guitar'la hedefinde fazlasıyla başarılı olduğu, en prestijli basın organları tarafından da onaylanmış durumda... 

Spanish Guitar'da Roni Benise'in zamansız müziğini tamamlayan iki unsur var. Birincisi; Madonna, Britney Spears ve Jennifer Lopez'in de aralarında bulunduğu dünyaca ünlü sanatçılarla çalışan Brezilyalı koreografi ustası Alex Magno'nun hazırladığı mükemmel koreografi... İkincisi ise, gösterinin ruhunun oluşmasında büyük payı olan kostüm seçimleri... Bu iki unsur, Roni Benise’in virtüözleştiği flamenko gitarının etkisini daha da arttırıyor.

Uzun süre hafızalarınızdan çıkmayacak bir gösteri için, 19-20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahnelenecek Benise: The Spanish Guitar'ı kaçırmayın.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 8 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT