Berfin Aksu (keman) - Hande Baykal (piyano)

Tarihler: 19 Nisan 2011 Salı ~ 19 Nisan 2011 Salı - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: 12 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00 - 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2011 ~ Nis 19, 2011

Berfin Aksu, keman
Hande Baykal, piyano

Berfin Aksu 1998 yılında Ankara’da doğdu. Cihat Aşkın’la birlikte, Rengim Gökmen yönetiminde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 24.Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 10. Uluslarası Antalya Piyano Festivali’nde, İstanbul Bestecileri etkinliğinde ve Uluslararası Bodrum D-Marin Klasik Müzik Festivali’nde Fazıl Say’la birlikte solist olarak konserler verdi.2007 yılında Genç Girişim Yönetişim Birliği tarafından verilen “Geleceğin Büyükleri” dalında “Yılın Özel Ödülü”nü aldı.

2008 yılında Mersin Üniversitesi’nin düzenlediği Keman Yarışması’nda birinci oldu. Aynı yarışmada “En İyi Türk Bestecisi Yorumcusu Özel Ödülü”ne de layık görüldü.

2009 yılında İtalya’da düzenlenen 16. Uluslararası Andrea Postacchini Keman Yarışması’nda ikincilik ödülü alan Berfin Aksu, iki yıl önce aynı yarışmada “Jüri Özel Ödülü” nü de almıştır.

Aralık 2009’da Romanya’da düzenlenen 14. Uluslararası Remember Enescu Keman Yarışması’nda birincilik ödülünün yanı sıra “En İyi Enescu Yorumcusu Ödülü” ve “Constantin Dragoi” özel ödülünü de kazanmıştır.

2010 yılında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen 52. Uluslararası Koçianova Keman Yarışması’nda birinci olan Berfin Aksu kemanı, duygularını çok iyi ifade edebilen, içini titreten bir araç olarak ve aile kavramı ile açıklıyor.

Program: Bruch, Tura, Brahms, Ahron, Wexman

(23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Kapsamında)


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT