Berlin Counterpoint Ensemble

Tarihler: 19 Haziran 2013 Çarşamba ~ 19 Haziran 2013 Çarşamba 20:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Ücret: 4. Kategori - 102.00 TL (Tam) 1. Kategori - 67.50 TL (Tam) 2. Kategori - 56.50 TL (Tam) 3. Kategori - 45.00 TL (Tam) 5. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://http://www.sureyyaoperasi.org

E Posta: info@sureyyaoperasi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2013 ~ Haz 19, 2013
Berlin Counterpoint Ensemble

Berlin Counterpoint Ensemble
19.06.2013
Süreyya Operası

Berlin Counterpoint Ensemble
Aaron Dan: Flüt 
Yigal Kaminka: Barok Obua 
Sacha Rattle: Klarnet 
Heidi Elizabeth Mockert: Fagot 
Dániel Molnár: Korno 
Zeynep Özsuca: Piyano 
Francis Poulenc
Sextuor, Op. 100

Johann Sebastian Bach
İyi Düzenlenmiş Klavye I, BWV 869, Prelüd, Si minör 

Lowell Liebermann
J.S. Bach’ın Bir Fügü Üzerine Fantezi Op. 27

Kamran İnce
Nasreddin Hoca

Jan Pieterzsoon Sweelinck
Halk Şarkısı “Mein junges Leben hat ein End” Üzerine Çeşitlemeler (Düz. Ernest Lubin)

Richard Strauss
Till Eulenspiegels lustige Streiche, Op. 28

Ara dahil 90’ sürer.

* İstanbul Müzik Festivali siparişi, dünya prömiyeri

İlgi çekici programları, güçlü müzikal idealleri ve müziğin diliyle kurdukları özel iletişimle kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Berlin Counterpoint klasik müzik dünyasının enerjisi en yüksek topluluklarından biri. Her biri uluslararası alanda kendini ispatlamış müzisyenlerden oluşan topluluğun üyeleri müziğin içinde yatan mutluluğu ortaya çıkarmayı ve bu mutluluğu dinleyicilerle paylaşmayı amaçlıyorlar. Berlin’de yaşayan bu altı müzisyen Romanya, İsrail, Venezuella, Almanya, ABD ve Türkiye’yi temsil ediyorlar. Günümüzün önde gelen “topluluk piyanistleri”nden biri olarak kabul edilen Zeynep Özsuca’nın birlikte çalıştığı isimler arasında Magdalena Kozena, Rolando Villazon, Simon Rattle ve Gustavo Dudamel yer alıyor. Kuşağının gelecek vaat eden flütçülerinden Aaron Dan, 2005 Belgrad Uluslararası Flüt Yarışması birincisi. Müzikal esnekliği ve olgunluğuyla özellikle dikkat çeken Yigal Kaminka  barok obua ve blok flütte de çağdaş obuada olduğu kadar usta bir müzisyen. Aralarında Budapeşte Festival Orkestrası ve Doğu-Batı Divanı Orkestrasının da bulunduğu dünyanın belli başlı orkestralarından bazılarında birinci obua olarak görev alan Dan, Daniel Barenboim ve Zubin Mehta gibi ünlü şeflerle çalışmış. Sascha Rattle 2009’da Berlin Filarmoni’yle solist olarak ilk çalışından bu yana müthiş duyarlılığı, sıcak karakteri ve eşsiz tonu ile tanınıyor. Schleswig-Holstein, Kammermusikfest, Lochenhaus ve Anima Mundi dahil olmak üzere katıldığı tüm festivallerde övgüler topluyor. Hem solist hem oda müziği sanatçısı olarak Kuzey ve Güney Amerika, Rusya, Avrupa ve Ortadoğu’da konserler veren Heidi Elizabeth Mockert, pek çok önemli oda müziği topluluğunca da aranılan bir fagotçu. Kornocu Dániel Molnár ise Macaristan’ın önde gelen tüm orkestralarının yanı sıra, aralarında  Berlin Filarmoni Orkestrası’nın da bulunduğu Avrupa’nın birçok önemli orkestrasında görev alıyor. Enfes müziği kadar idealizmiyle de müzikseverlerin kalbini kazanacak bu Genç topluluk, değerli bestecimiz Kamran İnce’ye sipariş edilen “Nasreddin Hoca” adlı eserin dünya prömiyerini gerçekleştirerek, festivalin en sıcak sürprizlerinden birini sunacak.

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’na değerli işbirliği için teşekkür ederiz.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.- Sarı Lale Kart  üyelerine 1 bilet limiti vardır.

- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT