Berna Öztürk

Tarihler: 18 Ocak 2014 Cumartesi ~ 18 Ocak 2014 Cumartesi 22:00

Yer: Hypnos İstanbul

Ücret: Ücretsiz

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Kamer Hatun Cad. No:10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0533 258 93 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2014 ~ Oca 18, 2014

Hypnos Eğlenceye Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Yeni yıla birbirinden farklı peformanslar ile giriş yapan Hypnos, hafta içi ve hafta sonunda sunduğu seçenekleri ile İstanbulluların yeni eğlence mekanı oluyor.

Yeni single çalışmasını Hypnos İstanbul’da sevenleriyle buluşturmaya hazırlanan Berna Öztürk’ün peformansı ile renklenecek olan 18 Ocak Cumartesi gecesi için şimdiden yerlerinizi ayırtın!

İstanbul’un eğlenceye açılan yeni kapısı Hypnos, 2014’te de kendinden en çok söz ettiren mekan olmaya aday gözüküyor. Hypnos İstanbul, eğlence yeri bulamamaktan yakınan metropol insanlarına birbirinden farklı ve eğlenceli performans, parti ve özel geceleri ile yepyeni bir alternatif getiriyor.

Tarihi Mario Cantoni binasında yer alan şehrin en popüler eğlence merkezlerinden biri olan Hypnos, dünya standardında bir gece kulübü olarak çeştli DJ performanslarına ev sahipliği yapıyor. 18 Ocak Cumartesi akşamı yeni single çalışması “Son Verdim Kalbimin İşine”nin ilk performansını Hypnos İstanbul’da gerçekleştirecek olan Berna Öztürk, Cumartesi ateşini yakıyor. 2008 yazında çıkardığı “Dancing in the Sun” ile Türkiye’nin ilk bayan DJ albümünü piyasaya süren ve bu konudaki başarısını yıllarca sürdüren Berna Öztürk, son single çalışması ile de yorumcu kimliğini ortaya koyuyor.

Rezervasyon Telefon: 0 533 258 93 93

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT