Bertuğ Cemil

Tarihler: 22 Nisan 2013 Pazartesi ~ 22 Nisan 2013 Pazartesi 21:30

Yer: istanbul Bronx

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2013 ~ Nis 22, 2013
Bertuğ Cemil

Bertuğ Cemil İstanbul Bronx'ta hayranları ile buluşuyor. Solo albüm kariyeri 2006 yılında “Duygusal Tuzaklar” ile başlayan, “Ben Hiç Sevemem” ve “Kaygı”, gibi şarkıları dillere dolanan ve daha sonra “Yağmur” isimli şarkısıyla yurt çapında ünlenen sanatçı, başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa olmak üzere bir çok şehirde kalbur üstü konser mekanlarında dinleyicisiyle buluştu.  

2008 yılında Nilgül’le düet yaptığı single çalışması “Yandım, Yandım, Yandım”la müzik listelerinde bir numaraya yükselen Bertuğ Cemil, 2011 yılında da “Geldim, Gördüm,Sevdim” isimli ikinci albümünü yayımladı. Aynı adı taşıyan çıkış şarkısı radyolarda sıkça çalındı. Bu albümden “Sen de Dönme Yüzünü” isimli parçaya bu albümün ikinci video klibi çeken sanatçı, bu yılın başlarında da bir çocuk albümü olan “Korel’in Rüyası”nı piyasaya sürdü. 

Yeni single ve albüm çalışmaları süren Bertuğ Cemil, eskiyle yeniyi, Anadolu’yla büyük şehri harmanlayan yalın tarzı ve üstün sahne performansıyla dikkatleri çekiyor. Gitarist-şarkıcı olarak canlı performansı ülkenin en iyilerinden olan Bertuğ Cemil, bugüne kadar sayısız mekanda çaldıktan sonra şimdi de Bronx sahnesinde.  

Bir süredir İstanbul konserlerine ara veren sanatçı, yabancı-yerli cover’lar ve albümlerinden şarkılar ile sizlerle olacak. Bertuğ Cemil’e bu konserinde gitarda Naim Korudağ, basta Demirhan Baylan ve davulda Soner Doğanca eşlik edecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşından küçükler giremez.
- Kapı açılış saati 21:30'dır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT