Beyond Sound presents Godskitchen Fusion: Afrojack - Fedde Le Grand

Tarihler: 07 Temmuz 2012 Cumartesi ~ 07 Temmuz 2012 Cumartesi 18:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Vip - 190.00 TL Sahne Önü - 133.00 TL Normal - 89.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Küçükçiftlikpark Gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2012 ~ Tem 7, 2012

FG 93.7 Gururla Sunar: Afrojack & Fedde Le Grand... Godskitchen Fusion

Afrojack
Fedde Le Grand
BeeGee
Doğuş Çabakçor

Türkiye’de ilk kez performans verecek olan dans müziğinin Grammy ödüllü superstar’ı Afrojack ve sayısız hit parçaya imza atarak elektronik müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan efsane müzisyen Fedde Le Grand, bugüne kadar yapılmış en görkemli sahne tasarımına sahip Godskitchen Fusion konseptiyle beraber 7 Temmuz tarihinde İstanbul’u sallayacak!

Yeni dünyayı kasıp kavurduğu destansı Kuzey Amerika turnesinin hemen ardından Türkiye’deki ilk performansını verecek olan Afrojack, elektronik müzik tarihinin en büyük isimlerinden Fedde Le Grand, Türkiye’nin en sevilen DJ’i BeeGee ve son yılların ülkemizde en iyi çıkış yapan DJ’i Doğuş Çabakçor unutulmaz bir geceye imza atmak için FG 93.7 farkıyla Küçükçiftlik Park’ta.

Dünyanın dört bir yanında onbinlerce elektronik müziksevere hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşatmış olan Boombox sahnesinden sonra Godskitchen ekibi, prodüksiyon gurusu 250k mühendisleriyle girdiği yaratıcı tasarım laboratuvarlarından geri döndü ve bizlere 2012 yılının en fazla ses getirecek sahne teknolojisini sunuyor: Godskitchen Fusion Cube!

Projeksiyon teknolojileri ile görsel sanatın buluştuğu en uç nokta olan Godskitchen Fusion Cube, 460 metre LED şeritten ve 150 m2'lik LED ekranlardan oluşurken, küp şeklindeki eşsiz tasarımı, performans gösteren DJ ile seyirci arasında daha önce eşi benzerine görülmemiş bir atmosfer yaratıyor.

Godskitchen Fusion, yıllardır unutulmayacak elektronik müzik deneyimleri yaşatan Godskitchen partilerinin, yeni bir boyutla bu deneyimi en üst noktaya taşıyan son temsilcisi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT