Bezgin 30. Yıl Gecesi

Tarihler: 24 Eylül 2011 Cumartesi ~ 24 Eylül 2011 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: Kadıköy Sanat Evi

Adres: Karadut Sok. Altıyol / Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0533 412 43 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2011 ~ Eyl 24, 2011

İlhan İrem'in, müzikal çizgisinde alışılmışın dışına çıkan, askerlik dönüşü içinde bulunduğu ruhsal durumun en iyi tanımlayıcısı olan ve tüm şarkılarıyla klasikleşen albümü Bezgin 30. yaşında!

Sanatçının yöresel ezgileri evrensel bir anlayışla sentezlediği Bezgin albümünün 30. yılı kutlanıyor. Popüler müzik tarihinde Çağdaş Türk Müziği tezinin başyapıtı kabul edilen albümün müzikal yürüyüşü sıradışı özellikler içermektedir.

Sanatçının bugünkü anlatımlarının miladı kabul edilen ve besteleniş hikayesi ile de ayrılan "Olanlar Olmuş", albüme adını veren “Bezgin”, “Yemyeşil Bir Deniz”, “Ben Değilim”, “Saçların Sarmaşıklar” ve benzeri diğer klasik eserlerini birlikte dinlemek için tüm İlhan İrem dinleyenleri davetlidir. Karanlık şiirsel yapısı ile İlhan İrem’in diskografyasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan albüm için İlhan İrem izleyicilerinin düzenlediği geceye müzik dünyasından özel isimler katılacak ve gecede sanatçının kutlamaya özel mesajı paylaşılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT