BİFO ile Mahler 2

BİFO ile Mahler 2

Tarihler: 14 Ocak 2016 Perşembe ~ 14 Ocak 2016 Perşembe 14 Ocak 2016 20:00

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Ücret: 1. Kategori - 130.00 TL 2. Kategori - 85.00 TL 3. Kategori - 65.00 TL 4. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2016 ~ Oca 14, 2016
Sascha Goetzel şefliğinde gerçekleşecek "BİFO ile Mahler 2", Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası 2015–2016 sezonunda 14 Ocak'ta Lütfi Kırdar Auditorium'da...

Sascha Goetzel
: Şef
Wiener Singakademie, Viyana Konzerthaus Korosu
Heinz Ferlesch: Sanat yöntmeni ve koro şefi
Çiğdem Soyarslan: Soprano
Elena Zhidkova: Mezzosoprano

Mahler: 2. Senfoni, Do minör

BİFO’nun her yıl yeni başyapıtlar ekleyerek genişlettiği repertuvarının bu sezonki önemli yapıtlarından biri de Mahler’in 2. Senfoni’si, bir başka adı ile: Diriliş. Bestecinin en sevilen ve başarı kazanan yapıtlarından biri olan bu senfoninin gerek müzikal, gerekse felsefi açıdan önemi öyle büyüktür. Mahler, bu senfonide geleceği görür, dünyasını yeniden kurar, müziği sözle birleştirir, koral senfonide yepyeni bir sayfa açar. BİFO Mahler’in dünyasını, sizlere dünyaca ünlü solistlerin eşliğinde sunacağı bu konserde, Wiener Singakademie ile birlikte Çiğdem Soyarslan ve Elena Zhidkova’ya eşlik edecek. İstanbul’dan dünyaya açılan en başarılı seslerden biri olan Çiğdem Soyarslan, İstanbul’da düzenlenen ve tüm opera dünyasının dikkatlerini üzerine toplayan Siemens Opera Yarışması da dahil olmak üzere, Viyana ve Sofya’da düzenlenen yarışmalarda birincilikler elde etti; Frankfurt, Viyana, Nancy ve Linz’te başroller oynadı. Sanatçı bu sezon BİFO ile Mahler’in 2. Senfoni’sini seslendirmenin yanı sıra Amsterdam ve yine Viyana’nın büyük sahnelerinde La bohème, La clemenza di Tito ve Schubert’in Lazarus’u gibi önemli yapıtlarda sahneye çıkacak. Rus mezzosoprano Elena Zhidkova ise opera tutkunlarının heyecanla beklediği bir diğer yıldız. Wagner ve Berg’in kaleminden çıkmış en zor roller dahil olmak üzere üstlendiği her rolü ustaca seslendirmesi ile opera sahnelerinin aranan sanatçılarından biri olan Zhidkova’nın yoğun opera temsili programının yanı sıra orkestra eşlikli yapıtlardaki performansı da mükemmel olarak nitelendiriliyor.

- Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.- Programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT