Big Burn - Cumartesi + Pazar

Tarihler: 22 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 22 Temmuz 2017 Cumartesi 22 Temmuz 2017 08:00

Yer: Suma Beach

Ücret: 2.Dönem İndirimli Fiyat Cumartesi + Pazar - 220.00 TL 1.Dönem İndirimli Fiyat Cumartesi + Pazar - 165.00 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gümüşdere Mah., Boğaziçi Kampüs Yolu No:1/A Kilyos Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 203 08 63

Web: http://suma-beach.com

E Posta: info@suma-beach.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2017 ~ Tem 22, 2017
Toplam 100 DJ’in çalacağı 3 gün, 3 gece ve 5 sahneyle bir festivalden çok çok daha fazlası Big Burn İstanbul, 21-23 Temmuz'da Suma Beach'te gerçekleşecek.

Şehrin en büyük elektronik festivali, hem de şehirde deniz ve güneşi en iyi deneyimleyebileceğiniz yerde!

Muhteşem plajı, güneşlenme terası, orman içindeki piknik alanı, ağaçlar arasındaki hamakları, eğlence alanları ve doğal renkleri tercih eden dekorasyonuyla Suma; yılın en sıcak festivalini ağırlamak için tam anlamıyla ideal bir mekan. Kilyos gün geçtikçe İstanbullular için bir cazibe merkezi haline gelirken bu artan ilginin merkezinde yer alan Suma; kadrosu, konumu, olanakları ve atmosferiyle kaçırmamanız gereken bir festival olacak Big Burn İstanbul'un ev sahipliğini üstlenecek!

Richie Hawtin, Luciano, Loco Dice, Dixon, Nicole Moudaber, Acid Pauli Showcase ve elektronik müziğin daha birçok süperstarı, deniz kenarında bol güneş ışığı ve yazın tüm coşkusunu bir araya getirecek! Bu isimlerin yanı sıra festivalde Andre Galluzzi, Anthea, Argenis Brito, Autarkic, Ayman Awad, Barnt, Bedouin, Boot & Tax, Dani Casarano, Dualitic, Felipe Valenzuela, Furkan Kurt, Hubble, Isolée, Janina, Javi Redondo, Jeremy Olander, John Acquaviva, Kalebrese, Lake People, Lawrence Klein, Lollino, Mira Joo, Nick Höppner, Nastia, Nicolas Lutz, NU, Onur Özer, Patrice Bäumel, Peter Ratkay, Ryan Elliott, Subb-an, Valentino Kanzyani ve Vera gibi elektronik müziğin heyecan verici isimlerini canlı izleme şansına erişeceksiniz!

#bigburnistanbul #lightitup

KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 18 yaş sınırı vardır.- Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretlerini iade etmek koşulu ile etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Big Burn Festival indirimleri Migros’ta!- Migros’tan Money Club Kart ile 4 adet Burn 250 ml al, 3 günlük festival biletine anında 50 TL indirim kazan. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT