Bilge Günaydın Trio

Bilge Günaydın Trio

Tarihler: 10 Kasım 2020 Salı ~ 10 Kasım 2020 Salı 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 60 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2020 ~ Kas 10, 2020

Bilge Günaydın İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yarı zamanlı piyano bölümü eğitimini 2007 yılında tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezuniyetinin ardından Bahçeşehir Üniversitesi’nden caz alanında yüksek lisans derecesini aldı. Baki Duyarlar, Güç Başar Gülle ve Nilüfer Verdi ile çalıştı. 24. ve 25. Uluslar arası Akbank Caz Festivali’nde İstanbul Gençlik Caz Orkestrası konserlerinde çaldı ve big band için bestelemiş olduğu müzikler aynı orkestra tarafından seslendirildi. 2017 yılında ise İtalya’da gerçekleşen Siena Jazz Workshop’a katılarak Will Vinson, Matt Mitchell, Gerald Clayton ve pek çok değerli müzisyenle çalışma ve çalma fırsatı yakaladı. Romanya’da gerçekleşen 2017 Sibiu Jazz Festival Konserleri kapsamında trio olarak kendi müziklerini çaldı. Uluslararası müzik örgütü JMI davetiyle tam burslu olarak, 2015 ve 2019 yıllarında gerçekleşen Norway Jazz Improvisation Camp’e katıldı. 2019’da İstanbul Caz Festivalinde triosu ile yer aldı. “Daydreams” isimli tamamı kendi beste ve düzenlemelerinden oluşan ilk albümü, mart ayında Ada Müzik tarafından tüm dijital mecralarda ve CD olarak yayınlandı. Piyano, bas ve davul üçlüsü olarak çalacakları bu konserde piyanistin kendi bestelerinden ve bazı caz standartlarından oluşan bir repertuar dinleyebilirsiniz..

Bilge Günaydın (p),
Cenk Erdoğan (g),
Ozan Musluoğlu (b).

ÖNEMLİ DUYURU

İstanbul Valiliği’nin 2020/8 sayılı genelgesinde belirtilen COVID-19’a yönelik tüm hijyen önlemleri alınmıştır.

Ayrıca kulübümüzün hijyen kurallarını ve uygulamalarını kapsayan, mutfak temizliği ve gıda güvenliği, haşere ve zararlıları ile mücadele eden firmalarla protokolleri bulunmaktadır.

Dinleyici kabulü; Girişte temassız ateş ölçümü yapılır. El antiseptiği kapı girişinde, masalarda ve tuvaletlerimizde bulunmaktadır. Yeme içme dışında maske takmak zorunludur. Mümkün olduğunca temassız ödeme rica edeceğiz. Ancak POS cihazı kullanılırsa cihazın temizliği yapılmaktadır. Personelimiz koruyucu maske ve siper kullanmaktadır.

Nardis’in ilk günden beri sağlıklı bir havalandırma sistemi bulunmaktadır. %100 TAZE HAVA ile havalandırılmaktadır. Karışım havası kesinlikle yoktur. Dış taze hava bir üfleme fanı ile kanallarla içeri verilmekte ayrı bir kanal ve fan sistemi ile içerideki kirli hava dışarıya atılmaktadır. Tüm havalandırma sistemimiz düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.

Gerekli sosyal mesafenin sağlanması için kapasitemiz 40 kişi ile sınırlıdır. Ayakta dinleyici alınmayacaktır.

Konserlerimiz saat 21:30’da başlar. Kapı 20:30’da açılır. 2 set canlı müzik yapılır. 23:50’de canlı müzik biter..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT