Bilgi Mayfest

Tarihler: 26 Mayıs 2012 Cumartesi ~ 26 Mayıs 2012 Cumartesi - Saat: 19:30

Yer: santralistanbul

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve santralistanbul Gişe

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/8 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2012 ~ May 26, 2012

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin geleneksel Bahar Festivali BİLGİ “MayFest” 22-26 Mayıs 2012 tarihlerinde Santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleştiriliyor!

26 Mayıs’ta, Eurovision Şarkı Yarışması Finali’ne denk gelen gecede, önceki yıllarda Türkiye’yi Eurovision’da temsil etmiş gruplar Athena, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat – Fuat Güner ve Manga sahne alıyor!!

Mayfest müzik şöleni bununla da kalmıyor; yükselen yıldızlar, Mabel Matiz, Multitap, Gökcan Sanlıman, Luxus ve Ramadan’ın performanslarıyla izleyicileri coşturmaya hazır.

22 Mayıs saat 22:00’den itibaren California College of Arts ve Türkiye’nin genç sanatçıların işleri “In Between Space” sergisi Santalistanbul Galeri 1’de ziyaret edilebilir.

25 Mayıs Cuma 20:00’de ise Haldun Dormen’in öğrencilerinin sahneleyeceği müzikal izleyicilerle buluşacak.

Festival’in en son günü olan 26 Mayıs saat 14:00’te başlayacak konserler gece yarısına kadar aralıksız devam edecek.

Festivalde ayrıca, konserlerin yanı sıra radyo DJ’lerinin setleri, Karaoke ve Sessiz Disko, futbol sahası, voleybol sahası, okçuluk, tırmanma duvarından oluşan “Spor Köyü” aktiviteleri, dans gösterisi, film gösterimi gibi sanat, performans etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

Bilgi, Performing Arts öğrencilerinin müzik ve sahne gösteri sanatları yönetimi öğrencileri ile ortaklaşa hazırladıkları, çağdaş dans gösterisi “Experimental Improvision” hafta boyunca gösterimde olacak.

Multimedia araçları kullanılarak sergilenen modern dans gösterisi “Multimedia Composition” ve Müzik bölümü öğrencilerinin yıl sonu çalışmalarının yer aldığı sergi tadında bir etkinlik olan “Sound Installation”, Sinema, sahne yönetimi ve dans bölümlerinin bir arada gerçekleştirdiği atölye çalışması “Sound Picnic”, akşamları gösterilecek 10 dakikalık animasyon gösterisi Videomapping, açık hava sineması ve kısa film gösterimleri de Santalistanbul MayFesT etkinliklerinden.

Festival haftası boyunca, katılımcıların festival hatıra eşyalarından, genç tasarımcıların ürünlerine ulaşabilecekleri bir çarşı hizmet verecek. Ayrıca öğrencilerin 2. el kitap ve eşyalarını satacakları standlar olacak.

Eğlence sektörünün önde gelen şirketlerinden THEPARTNERS & boogy the event company tarafından organizasyonu gerçekleştirilen MAYFEST biletleri Biletix’te satılıyor. Etkinliğe destek veren sponsorlar arasında Casio ve Puma yer almakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT