Bir Ömür Klarnet ile Nefes Gecesi

Tarihler: 06 Nisan 2011 Çarşamba ~ 06 Nisan 2011 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Olimpia Event Hall

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Olimpia Event Hall

Adres: İstiklal Cad. Acara Sok. No: 2 (Yapı Kredi Kültür Merkezi Yanı), Galatasaray İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2011 ~ Nis 6, 2011

Klarnet viztüözü Ömür Küçükler özel konuğu Mihrap Eskiocak ile geniş repertuarı ve özel performansı ile Olimpia Event Hall sahnesinde.

Ömür KÜÇÜKLER

1975 Çorlu doğumlu Ömür Küçükler müzik hayatına 9 yaşında başlamış olup müzisyenliğinde dededen ve babadan gelmektedir, aynı zamanda babası da udidir. 11 yaşında Çorlu musiki cemiyetine başlayan sanatçı 4 yıl cemiyette bu işin eğitimini alıp Çorlu`da askere kadar müzisyenliğe devam etmiştir. Askerlik görevi biter bitmez İstanbul`a taşınıp Okay Temiz`le tanışmıştır. Tek ideali olan Bir Ömür Klarnet adlı albümünün çalışmalarına kısa sürede başlamıştır. Bunun yanında da Yasemin Göksu ve Okay Temizle de çalışmalarına devam etmektedir. İdeallerine çok az bir zaman kalan sanatçı Bir Ömür Klarnet adlı albümüyle çok yakın zamanda karşınızda olacak.

Mihrap ESKİOCAK

1982 Antakya`da doğdu. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümünden mezun oldu. 17 yaşında halk müziği yapan bir grupla sahne almaya başladı. 2005 yılında devlet bünyesinde müzik öğretmenliği yapmaya başladı. Öğretmenliğin yanı sıra 2010 yılına kadar Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği korolarında ve çeşitli müzik gruplarında solistlik yaptı. 2009 yılında Üç Deniz Müzik Topluluğuna katıldı. Halen bu grupla çalışmalarını sürdürmektedir.

Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT