Bırakın DJ Tarkan ile Ritminiz Artsın!

Tarihler: 13 Aralık 2013 Cuma ~ 13 Aralık 2013 Cuma

Yer: 360 İstanbul East

Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 542 43 50 - 51 / 0530 789 0 360

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2013 ~ Ara 13, 2013

Yeni bir yıla girmeden önce kulaklarınızın pasını silmeye ne dersiniz? Türkiye’de olduğu kadar uluslararası arenada da parmakla gösterilen DJ Tarkan, en yeni remixlerini paylaşmak için 13 Aralık Cuma gecesi 360East Moda’da turntable’in başına geçiyor.

Uluslararası arenaya taşıdığı müziği ve yurtdışındaki performanslarıyla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden DJ Tarkan, 90’lı yılların ortalarında başladığı kariyerinde sayısız başarılara imza atmaya devam ediyor. Dinleyici kitlesi ile her zaman sıcak iletişimde olan DJ Tarkan, setlerindeki akıcılığı, bütünlüğü ve yaratıcılığı sayesinde en çok sevilen ve takip edilen DJ’ler arasında gösteriliyor. DJ Tarkan, müzikseverler ile 13 Aralık Cuma gecesi 360East Moda’da buluşuyor.

DJ Tarkan, dünyanın en iyileri olarak kabul edilen Tiesto, Paul Oakenfold, Armin van Buuren, Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Deep Dish, Roger Sanchez, Sander Kleinenberg, Anthony Pappa, Markus Schulz, Lee Burridge gibi DJ’lerle yurtiçi ve yurtdışındaki organizasyonlarda aynı kabini paylaşırken bu isimlerin vazgeçilmez prodüktörlerinden biri olarak da ön plana çıkıyor.

Çok yakın zamanda DJ Tarkan'ın Rus ikili Moonbeam'in "Sun went down" adlı parçasına yaptığı remiks, kısa sürede dünyaca ünlü isimlerin vazgeçilmezi haline geldiği gibi elektronik dans müziği listelerini alt üst etmeye başladı bile. Dünyanın en prestijli plak şirketlerinden biri olan Black Hole Recordings etiketiyle çıkan bu yeni remiksi ve daha fazlası ile DJ Tarkan, 360East Moda’daki performansıyla geceye imzasını atacak. DJ Tarkan, bir süre warm up setlerinden sonra ritmini arttıracak. Gecenin ritmini DJ Tarkan’ın yeni remixleri ile yakalamak için hazır olun...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT