Birsen Tezer

Tarihler: 15 Haziran 2011 Çarşamba ~ 15 Haziran 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2011 ~ Haz 15, 2011

Bir enstrüman öğrenip çalmak en büyük hayallerimden biri olan Birsen Tezer şans eseri ``kanun``enstrümanını seçip, öğretmeni Erol Deran`dan neredeyse birebir ders alarak tamamladığı eğitiminden sonra profesyonel müzik yaşamına başladı.

İlk önceleri tek bir gitar ile başlayan serüven 1990 yılında zenginleşerek yerini grup sound’una bıraktı ve sanatçı İstanbul`un çeşitli mekanlarında grubuyla birlikte kendi zevkime uygun repertuarını oluşturup performanslar sergiledi.

1998 yılında Bülent Ortaçgil`in ``Light`` adlı albümünde Ortaçgil`le bir düet yapan Tezer (“Kimseye Anlatmadım”) Daha sonra yine Ortaçgil`in şarkılarından oluşan tribute albüm ``Şarkılar bir oyundur``da, ``Çığlık Çığlığa`` adlı şarkıyı seslendirdi. Bunun yanı sıra İlhan Şeşen ve Gürol Ağırbaş ile küçük çalışmaları oldu ve İlhan Şeşen`in hazırladığı bir film müziğini seslendirdi.

Sanatçı çok kısa bir süre önce kayıtlar ``hücum kayıt`` olarak yapılan ve kendi bestelerinin yanı sıra Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur, İlhan Şeşen ve Zafer Cımbıl`ın eserlerini de yorumladığı ``Cihan`` albümünü “Kalan Müzik” etiketiyle dinleyicilerine sundu.

18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik mekanında sigara içilmesi yasaktır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT