Blacktrick 1. Yıl

Tarihler: 05 Aralık 2015 Cumartesi ~ 05 Aralık 2015 Cumartesi 05 Aralık 2015 21:00

Yer: Roxy

Ücret: - 22.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2015 ~ Ara 5, 2015
Yıl boyunca İstanbul kulüp kültürüne yeni bir soluk getiren underground müzik oluşumu Blacktrick, 5 Aralık Cumartesi akşamı, tüm ekibiyle ve Londra'dan Last Japan'in katılımıyla, Roxy'de birinci yılını kutluyor.

Türkiye'de alışılagelmiş kulüp kültürüne yeni bir boyut getirip, yıl boyunca seyircisine türler arası dinletiler ve eşsiz partiler sunan yeraltı bas müzik oluşumu Blacktrick, bir yıllık deneyimini Roxy'de düzenleyeceği gecede sizlerle paylaşmaya geliyor.

Gecede; SBTV, RinseFM, SSENSE, Mixmag ve BBC Radio 1 gibi önemli radyolarda setleri yayınlanan, Londra moda defilelerine müziğiyle katılan, NTS Radio’daki Circadian Rhythms programıyla kendine Zomby, Rapid, Trim, Treble Chef gibi çağdaş müzik pioneerları içerisinde yer bulan, setlerinde dönemin modası olan akımların üzerinde, kendine özgü grime/dubstep/hip-hop türlerinde seçkiler yapan Last Japan, Blacktrick ev sahipliğinde gecenin onur konuğu olacak.

RBMA'ya bu sene Türkiye’den katılan, Boomarm Nation plak şirketinden çıkardığı 7'/kaset albümüyle ve İngiltere menşeili Blacklist etiketiyle yayınlanacak plağıyla bass/noise türlerine aşina bir dinleyici kitlesine hitap eden İskeletor,  dark techno/trap türlerinde analog prodüksiyonlarıyla ses getiren Feelinmet, doksanlar Memphis rap soundundan ve japon kültüründen etkilenen dubstep/trap prodüksiyonları ve setleriyle Kufura, trap/grime/ambient başta olmak üzere bass müzik türlerinde etkin DJ ve prodüktör G-Loc, footwork/trap türlerinde geniş bir skalada DJ setlerle dinleyicisine ulaşan Bawer, gecenin line-up'ını oluşturacak.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT