Blond:ish

Blond:ish

Tarihler: 04 Aralık 2015 Cuma ~ 04 Aralık 2015 Cuma 04 Aralık 2015 22:00

Yer: Roxy

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2015 ~ Ara 4, 2015
Blond:ish, 4 Aralık'ta Roxy'de...

"Meşhur Kompakt ailesinin üyelerinden olan Anstascia ve Vivie-Ann orjinal soundlarına ve dillere destan eğlenceli duruşlarını dışa çıkarıyorlar.

Başlarda hiçbir planları yoktu. Yalnızca 2007 WMC'de yapılan şans eseri bir toplantı, daha sonraları farklı etkilere yol açan bir olaylar zincirini başlattı. Montreal'da bulunan Cherry Clubida yaptıkları partilerden sonra 2010 yılında ikili Blond:ish adıyla Kanada sınırları dışına taşmaya karr verdi. Londra, ikiliye yurtdışı sıçramaları için mükemmel bir fırsat sundu ve eski bir arkadaşları kendilerini Kompakt ailesiyle tanıştırdı.

Dünyanın çeşitli şehirlerinde buldukları birçok konser fırsatı ikiliye sahne alacakları önemli bir alan yarattı ve kanıtladı ki, sözün bittiği yerde Blond:ish'in müziği başlıyor! Burning Man'de son 4 senede çaldıkları performanslar ikiliyi, kendileri gibi düşünen takipçileriyle yakınlaştırdı ve yüksek profilli bazı sanatçılar için yapılan remixler gelecek başarılarını perçinledi. 

Blond:ish Ekim 2015'te Kompakt'tan çıkacak albümleriyle yeni bir maceraya doğru atılıyor. Welcome To The Present, Güney Amerika, Meksika, Hindistan gibi ülkelerde yaptıkları seyahatlar esnasında üretildi. Kompakt üzerinden daha önce yaptıkları release'lerde de karşılaştığımız psychedelic ve ruhani etkilerin yanı sıra, ikili bu sefer de bizleri klüp konforundan bir az çıkartıp elektronika alanının derinliklerine taşıyacak.

Çeşitli mekanlarda yapılan bu ses kayıtları, geleneksel enstrümanlar ve çok dilli vokaller etrafta pek de olmayan bir sound yaratılmasına sebep oldu. Albüm Blond:ish'in müzikal yolculuğunun yalnızca bir parçası. İkili, hikayelerini yazmaya devam ediyor ve 4 Aralık'ta Roxy'de harika bir set ile sevenleriyle olacak."

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Warm-up: Aslı Köse
After-party: Evrim

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT