Bluesaint

Tarihler: 28 Mayıs 2010 Cuma ~ 28 Mayıs 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Shaft Rock-Blues & Jazz Club

Nereden Alınır: Shaft Rock-Blues & Jazz Club

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2010 ~ May 28, 2010

Bluesaint 1998 yılında Güray Oskay ve Kerem Köseoğlu tarafından kuruldu. Ali Polat ve Emre Büyükkalfa`nın katılımıyla çekirdek kadrosunu tamamlayan Bluesaint 1999 yılından beri canlı performanslarını sürdürmekte. Sırasıyla Mehmet Ozman, Serkan Çiftçi, Özgür Sengül ve Güven İlter`i kadrosuna katan grup, çeşitli zamanlarda konuk müzisyenlerle de çalıştı. Bluesaint 1999`dan bu yana çeşitli kulüplerde düzenli olarak sahne alırken, birçok konser ve etkinlikte, bir de televizyon programında yer aldı. Popüler kültür içerisinde kendine çok az yer bulabilen bir müzik tarzı olan blues`a kelimenin tam anlamıyla gönül veren grubun rock`n roll ve swinglerle süslü repertuvarı, aslen 1920`lerin delta köklerinden 1980`lerin modern yorumlarına uzanan geniş bir blues yelpazesinden oluşuyor.

Güray OSKAY (Vokal, Gitar, Armonika), Emre BÜYÜKKALFA (Bas), Ali POLAT (Davul), Mehmet OZMAN (Saksofon), Serkan ÇİFTÇİ (Trompet), Özgür ŞENGÜL(Saksofon), Güven İLTER (Klavye), Tanju EREN (Gitar)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT