Bob Marley Doğum Günü Partisi

Tarihler: 05 Şubat 2011 Cumartesi ~ 05 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Kemancı Bar

Ücret: Tam: 15,00 TL, Öğrenci: 10,00 TL

Nereden Alınır: Kemancı Bar Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. No:67/1 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2011 ~ Şub 5, 2011

1945 yılında doğan Bob Marley; sevgi, barış ve saygı kültürünün manifestosu olarak kabul edilen "Could You Be Loved", "I Shot The Sherif", "No Woman, No Cry", "One Love" gibi akıllardan ve kalplerden asla silinmeyecek şarkılarını söylediğinde, Rastafari’nin müziği Reggae artık tüm dünyanın yaşam ve dans ritmine nüfuz etmişti.

Öyle ki, bu önemli "Müzik Tanrısı"nın doğum günü her yıl dünyanın dört bir yanında, kalbinde onun tarif ettiği sevgiyi taşıyan, şerifi vurup yardımcısını bağışlayan milyonlarca hayranı ve Rastafarian’lar tarafından coşku ile kutlanmaya devam ediliyor.

İyi ki Doğdun Bob! Sözlerin ve Yaktığın Ateş Kalplerimizi Isıtmaya Devam Ediyor
Bob Marley`in 66. doğum günü hayranları tarafından Taksim Kemancı Bar`da, adına düzenlenen özel bir partiyle kutlanıyor.

5 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00`de başlayacak Bob Marley 66. doğum günü partisinde 8 farklı DJ, 8 saat boyunca unutulmaz şarkılarının yanı sıra onun kökler müziğiyle dans pistini ısıtacak.

Açık alanda ise Marley`in hayatını ve müziğini konu alan belgesel gösterimleri yapılacak ve gece boyu sürpriz performanslar sunulacak. Şarkılarını akustik enstrümanlar ve çıplak sesle ateşin başında birlikte söyleyeceğiz, "One Love" ile birlikte dans edeceğiz.

Bob Marley Doğum Günü Partisi’ne ilk defa ev sahipliği yapacak olan Kemancı Bar, bahçe katında ve kapalı alanında partiye özel yapılan düzenlemeleri ve dekorları ile Reggae müzikten keyif almak isteyenler ve Bob Marley hayranları için bulunmaz bir atmosfer hazırlıyor.

Bu gecenin akılda kalıcı videoları ve fotoğrafları daha sonra reggaezine.net dergisi tarafından internet sayfasında katılımcılarla paylaşılacak.

Gecenin DJ programı şu şekilde: King Seroman, Selecta Genjah, Naranjaman, Eric, Cocu, Selecta Allovy, Jo Jo Banton, Food Clothes and Shelter.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT