Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü(BÜMK) Klasik Müzik Korosu

Tarihler: 20 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 20 Mayıs 2009 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: Etkinlik ücretsizdir.

Adres: Topkapı Sarayı Avlusu, Sultanahmet Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2009 ~ May 20, 2009
Boğaziçi Üniversitesi ikinci kez Aya İrini sahnesinde
Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü(BÜMK) Klasik Müzik Korosu T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle 20 Mayıs Çarşamba günü, ikinci kez Aya İrini Müzesi‘nde izleyiciyle buluşuyor.

Konserlerinde koro müziğinin eşsiz örneklerini, görsel öğeler ve özgün müzik çalışmaları eşliğinde, tematik bir programla sunan BÜMK Klasik Müzik Korosu, geçen sene olduğu gibi bu sene de Aya İrini konserini, Müzeler Haftası kutlamaları dahilinde gerçekleştiriyor.

Repertuvarı rönesans ve barok eserlerinden çağdaş döneme dek uzanan BÜMK Klasik Müzik Korosu’nun 20 Mayıs Aya İrini konserinin felsefik altyapısı, tek bir cümle etrafında şekilleniyor: “Ben sorumluyum.” Koro, bu konserle günümüz toplumunun soyutlanmış birey anlayışı yerine, duyarlı ve farkındalık sahibi bir insan modeline dikkat çekecek.

Tamamen gönüllü öğrenciler tarafından düzenlenmiş olan Boğaziçi Üniversitesi Koro Festivali KoroFest ’09 organizasyonunu düzenleyen kadrodan oluşan BÜMK Klasik Müzik Korosu kurulduğu yıl olan 1994’ten bu yana amatör bir ruhla profesyonele yakın performanslara imza attı. Geçtiğimiz sene 900 konuğuna Aya İrini’de unutulmaz bir konser veren koronun bu yılki Aya İrini performansı kaçırılmamalı.

20 Mayıs Çarşamba, 19.00 - Kokteyl
20.00 - Konser

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT