Bomonti Retro Sounds No:3

Tarihler: 30 Mart 2012 Cuma ~ 30 Mart 2012 Cuma - Saat: 21:00

Yer: garajistanbul

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Garajistanbul

Adres: Tomtom Mah. Kaymakam Reşat Bey Sokak 11 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2012 ~ Mar 30, 2012

Bomonti Retro’nun Ruhunu Müzikseverlerle Buluşturmaya Devam Ediyor!

1890 yılında üretimine başlanan, geçmişten gelen hikayesini günümüz modernliğiyle birleştirerek tüketicilerine farklı deneyimler sunan Bomonti’nin; yepyeni parti serisi “Bomonti Retro Sounds” 30 Mart’ta üçüncü partisiyle garajistanbul’da retroseverleri ağırlayacak.

Her ayın son cuması Mete Avunduk’un ev sahipliğinde gerçekleşen parti serisinde, 1950'li yılların salon müziklerinden, 1980'lerin diskotekklasiklerine uzanan bir set ve İstanbul’un en ses getiren diskjokeylerinin yanısıra, çoğunlukla yurtdışından davet edilen usta DJ'ler yer alıyor. Üçüncü partinin konuk DJ’leri ise Antal ve Nikko. Müziğin gerçek plaklardan çalındığı gecelerde, konuklar zamansızlığın atmosferi ve retronun ruhunu Bomonti Retro Sounds ile yaşıyor.

Mete Avunduk

1972 Kadıköy doğumlu Mete Avunduk, Disk Jokeylik ve radyo sunuculuğunun yanı sıra aynı zamanda bir müzik arşivcisi, koleksiyoner ve müzik eleştirmeni. Bununla birlikte Mete Avunduk Mart 2011’de vizyona giren, Tolga Örnek’in yönetmenliğini yaptığı “Kaybedenler Kulübü” adlı film ile yaşarken hayatı film olan kahramanlar arasında yerini aldı.

Antal Heitlager

Amsterdamlı ünlü müzik dükkanı rush hour records’un kurucularından biri olan Antal Heitlager yaptığı enteresan funk,soul,bossanova mixtapeleriyle tanınmaktadır. Tekno ve house bossanova ve funkla harmanlayarak yaptığı mixler Amsterdam klüplerinde onu aranılır bir isim haline getirdi. Dans müziğinin eğlenceli bu adamı kendi plak şirketinin ismiyle yaptığı Rush Hour projesiyle garajistanbul'da çalıyor olacak.

DJ Nikko

Kod Müzik’in kurucusu, TRT Radyo 3’te yayınlanan “Siyah Yolculuk” programının yapımcısı ve sunucusu Necati Tüfenk plak çevirdiğinde, DJ Nikko personasına dönüşür.

Program:
21:00 – 23:00: DJ Nikko
23:00 – 00:00: Mete Avunduk
00:00 – Antal Heitlager

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT