Bon Mod Live

Tarihler: 20 Ocak 2012 Cuma ~ 20 Ocak 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçükbayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2012 ~ Oca 20, 2012

Bon Mod, ilk kayıtlarının yer aldığı Chocolate Cheesecake EP'sini 2009 yılının Ekim ayında Remoov etiketiyle yurtdışında satışa sundu. EP, büyük bir kitlenin ilgisini çekti ve grup, içinde Babylon, Ghetto, Indigo,Salon,Roxy, The Hall, Bronx pi gibi önemli mekanların ve Freshtival, Electronica Festival ,Adidas Street Festival, MSÜ, İTÜ, YTÜ Bahar Şenlikleri gibi çeşitli festivallerin yer aldığı uzun soluklu bir konser serüvenine başladı. İkili, kendi konserlerinin yanı sıra; Mylo, New Young Pony Club, Data, Ladytron, Fancy, Robots in Disguise,Parov Stealer ve Jupiter gibi tanınmış DJ ve sanatçılarla da aynı sahneyi paylaştı.

Bon Mod'un sahnedeki enerjik ve kışkırtıcı tavırları İstanbul müzik sahnesinde kulaktan kulağa yayılarak grubun ilk yılında elliye yakın konser ve DJ set almasını sağladı. Grup, Ekim 2010'da Paris'in önemli elektronik müzik sahnelerinden biri olan Batofar'da ve hemen ardından Amsterdam şehrinin uluslararası sanatçıları ağırladığı Paradiso'da sahne aldı. Grubun ilk videosu, İstanbul'un her gün deneyimlediğimiz halleri grubun tatlı-sert yorumu ve renkli performansıyla ortaya koyuluyor. MTV, Dream TV, Number One Tv gibi önemli müzik kanallarında Ekim 2010'da yayına giren klip kısa sürede ses getirdi; Dream TV müzik listesinde 4. sıraya kadar yükseldi.

Dinleyicilerin heyecanla beklediği Idolize Yourself, Remoov ve Topkapı-Universal etiketiyle Mayıs 2011'de müzikmarketlerde yerini aldı.Grup hemen ardından İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Adana’nın en önemli mekanlarında sahne aldı. Altı ay aradan sonra tazelenen grup yepyeni parçaları ve son olarak temmuz ayında yer aldıgı Sony Ericsson reklamının lansmanını yapmak üzere 20 Ocak’ta The Hall Urban Style sahnesinde ayın tek canlı konseri ile karşınızda olucak!..

Gecede Bon Mod'dan önce ve sonra bizleri dansa doyuracak DJ’ler ise Badmonkey, Mr.Sür ve Seray Arslan.

http://soundcloud.com/bon-mod
http://twitter.com/bonmod
http://www.topkapitr.com
http://www.remoovrecords.com

Detaylı bilgi için: 0212 244 87 37

info@thehallistanbul.com
www.thehallistanbul.com
www.urbanbugtr.com
www.solarbeach.org
www.twitter.com/thehallevents

- Bilet fiyatına bir yabancı içecek dahildir.
- Kapı açılış 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT