Bon Mod - Post

Tarihler: 14 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Live

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 90 20 - www.istanbullive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2011 ~ May 14, 2011

BON MOD

Herşey bir akşam Bon ve Mod`un dans pistinde çarpışmaları ile başlar. Aynı müzik zevkine sahip olduklarını anlayan ikili, o günden sonra dans edebilecekleri yeni müzikler üretmeye karar verir ve 2008 sonunda Bon Mod`u kurarlar.

İsimlerini "iyi ruh hali" ile anlamlandıran Bon Mod, yüksek enerjili müziklerini punk vokallerle pişirip, bir parça 80`ler etkili elektro tozuna, bir parça da disko sosuna batırıyor.

Bon Mod Chocolate Cheesecake EP`sini 2009 Ekim ayında Remoov etiketiyle yurtdışı online mp3 dükkanlarında satışa sundu. Prodüksiyonu Bon Mod tarafından yapılan EP, büyük bir kitlenin ilgisini çekti ve grup, içinde yurt içinde ve yurt dışında önemli mekan ve festivallerin yer aldığı uzun soluklu bir konser serüvenine başladı.

Grubun ilk videosu, Stanbul, Ekim 2010`da yayına girip kısa sürede ses getirdi; Dream TV müzik listesinde 5. sıraya kadar yükseldi.

Bon Mod, halen yurt içinde ve yurt dışında çeşitli mekan ve Festivallerde nefes kesen performansları ve DJ setleri ile sahne almaya devam ediyor.

www.myspace.com/bonmod

POST

2006 senesinde, ses mühendisi ve tasarımcısı Erdem Tunalı, trip-hop söz yazarı ve vokalisti Aytuğ Aksakal, basist Burak Serter ve davulcu Salih Topuz birlikteliğinde İstanbul da kuruldu. Electronik müziği, dans müziği, alternatif müzik, country müzik, punk, hip hop ve trip hop ile sentezentezleyerek, özgür ve göreli komposizon anlayışıyla, kolaj bir teknikle bestelerini yazmaya başlayan grup; 2007` de İstanbul`da ve diğer illerde performanslar vermeye başladı.

2008 senesinde kompozisör ErdemTunalı`nın Hollanda Kraliyet Konservatuarına, elektronik müzik komposizörlüğü (Sonology) bölümüne kabul edilmesiyle askıya alınan proje, daha sonraları Tunalı`nın konservatuarın gelenekçi tutumundan ve avrupa nesnel felsefesinin sanatını olumsuz yönde etkilemesinden dolayı geri dönmesiyle, grup 2009 yılında albüm Su yolunu BuluR`u tamamlayabildi. İlk albümü grup, ödüllü internet sitesinden (postband.com) ücretsiz olarak dinleyicileriyle paylaştı.

2010 yılının sonbaharında grup `Anti-Meta` isimli ikinci albümünü yayınladı. Türkçe ve ingilizce şarkı sözleriyle, `electro`, `electro-punk`, `post-punk`, `live electronic`, tarzlarda müzik yapan grubun prödüktörlüğünü ve mixini Çağan Tunalı, yapımcılığını ise Noiseist Music Production üstlenmiştir. Her iki albümün mastering`i Pink Floyd`un, grammy sahibi ses mühendisi, Andy Jackson tarafından Tube-Mastering Studyalarında yapılmıştır.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT