Bonnie Tyler

Tarihler: 24 Şubat 2009 Salı ~ 24 Şubat 2009 Salı - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 66,00 TL - 55,50 TL - Tam: 45,00 TL İndirimli: 35,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Gişe

Adres: İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri 34330 Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2009 ~ Şub 24, 2009
"BONNIE TYLER KONSERİ, SANATÇININ BULUNDUĞU YERDEKİ OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE 24 ŞUBAT 2009, SALI GÜNÜNE ERTELENMİŞTİR.
BİLETLERİNİ İADE ETMEK İSTEYEN SAYIN MÜŞTERİLERİMİZ BİLETLERİNİ 20 ŞUBAT 2009, CUMA GÜNÜNE KADAR BİLETİX SATIŞ NOKTALARI İLE İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ GİŞESİNE İADE EDEBİLECEKTİR. (İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ GİŞESİNDEN SATIN ALINMIŞ OLAN BİLETLER SADECE İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ GİŞESİNE İADE EDİLEBİLECEKTİR )

Aşk şarkılarının efsane yorumcusu BONNIE TYLER Türkiye`de ilk kez 24 Şubat`ta İş Sanat`ta!

Kendine has sesiyle aşk şarkılarını müzikseverlerin gönlüne işleyen Bonnie Tyler, yepyeni bir albümle ve yepyeni şarkılarla müzik piyasasına geri dönmeye hazırlanırken en iyi şarkılarını topladığı “From The Heart” albümü ve de dünya turnesi ile fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Jim Steinman’in yazdığı efsane aşk şarkısı “Total Eclipse of the Heart” ile tüm dünyada bir numara olan, “Faster Than the Speed of Night”la İngiltere albümler listelerine bir numaradan giren ilk İngiliz kadın şarkıcı olarak Guinness rekorunu elinde bulunduran Bonnie Tyler, 2003 yılında Kareen Antonn’ın düet teklifiyle “Total Eclipse of the Heart”ı Fransızca olarak okuyunca Fransa’da tam on hafta boyunca tekrar satış bir numarası oldu.

Ajda Pekkan`dan dinlemeye alıştığımız “O Benim Dünyam”ın orijinal versiyonu “Holding Out for a Hero”yu seslendiren, “It`s a Heartache”, “Total Eclipse of the Heart”, “Lost in France” gibi unutulmaz şarkıların sahibi Bonnie Tyler, unutulmaz bir konser için İş Sanat`ta!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT