Bonobo (Dj Set)

Tarihler: 15 Mayıs 2015 Cuma ~ 15 Mayıs 2015 Cuma 21:00

Yer: Innpark Venue

Ücret: 2. İndirimli Dönem: 67.50 TL (Sınırlı sayıda)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hamalbaşı Cad. No: 6 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 87 97

Web: http://http://www.innpark.com.tr

E Posta: info@innpark.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2015 ~ May 15, 2015

Elektronik müziğin öncülerinden kabul edilen Bonobo, 15 Mayıs'ta Innpark sahnesinde olacak.

Asıl adı Simon Green olan İngiliz müzisyen Bonobo, 2013 yılında çıkardığı 'The North Borders' albümü ile gücünün doruğuna ulaşarak kullandığı elektronik bas ve davul programları ile melodik bir dahi olduğunu ispatladı.

Kendini müzikal konfor bölgesinin dışına çıkmaya zorlayan Bonobo, değişen kişisel zevkleri doğrultusunda farklı ve değişik synthesizer ve enstrümanlar kullanarak prodüksiyonlarını yeni seviyelere taşımaya devam etti. Bu bakış açısı onun hem solo dj setlerinde hem de 12 kişilik ekibiyle yaptığı live şovlarda elektronik müziğin öncülerinden biri olmasını sağladı.

10 yıldan fazla süredir yaptığı çalışmalar ve 5 albümü Green'in yeteneklerinin bilenmesini sağlayarak kendisini en iyi şekilde müzikte ifade ettiğini gösterdi. Bonobo'nun müziğindeki özlem dolu, duygusal estetiği yetiştiği kırsal Hampshire ile bağdaştırabilirsiniz. Brighton'a taşınması ona davulların elektronik yazılımında bu kadar iyi olması için ilham verdi. Try Thoughts'un ve Rob Lui'in başlangıçtaki yol göstermeleri altında Bonobo müzikte erken eğitim fırsatı yakaladı.

2000'de çıkardığı ilk albüm 'Animal Magic', Ninja Tune tarafından alınmadan önce Tru Thoughts aracılığıyla yayınlandı. Bu albüm onu ciddi bir yetenek, elektronik müziğe gerçek bir müzisyenin üstünlüğünü getirme kabiliyetine sahip olan biri olarak duyurdu. 2010'da çıkardığı Black Sands albümü ise Bonobo'nun DJ'lik yeteneklerini sergilediği Boiler Room performansıyla bu harika şarkılarla dünyanın dört bir yanında dans pistlerinde yer etti.

2012'nin sonlarına doğru 5. albümü yapmak için New York'taki stüdyosuna yerleşti. The North Borders, hem Black Sands'ın elektronik paletinden bir devam hem de doğal olarak gerçekleşen bir gelişimdi. Albüm yayınlandığından beri Bonobo üç kıtada 175'ten fazla şovda çaldı ve 2 milyondan fazla seyirciyi şarkılarının hipnotik, genişletilmiş canlı versiyonlarıyla büyüledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT