Borajet University Welcome Party’14 - Gökhan Keser

Tarihler: 15 Ekim 2014 Çarşamba ~ 15 Ekim 2014 Çarşamba 22:00

Yer: Masquerade Club

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2014 ~ Eki 15, 2014

Her yıl gerçekleştirilen University Welcome Party, Gökhan Keser'in katılımıyla 15 Ekim'de Masquerade Club'ta gençleri buluşturuyor.

Her sene geleneksel olarak ekim ayında gerçekleştirilen University Welcome Party, bu sene ilk olarak 10 büyük şehirde Borajet Ana Sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Bu yıl, düzenlenen partiler, pek çok üniversitenin ortak buluşma gecesi olacak. University Welcome Party, maksimum eğlenceyi garantilerken yeni üniversitelilere de tanışma imkânı sunuyor.

Son dönemlerde isminden çok söz ettiren Gökhan Keser konuk sanatçı olarak katılacak ve yepyeni şarkısını ilk kez bu parti serisinde seslendirecek.

Yazın en iyi parçalarının çalınacağı ve tanınmış isimlerin katılacağı gecede, gençler geç saatlere kadar eğlenecek, zor geçecek bir öğretim yılını moral depolayarak karşılayacaklar. Her sene bir öncekinden daha başarılı olan University Welcome Party serisi bu sene rekorunu kırmayı hedefliyor.

- Kapı açılış saati 22:00'dır.
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT