Borns

Borns

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Kasım 2017 Çarşamba 29 Kasım 2017 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Etkinlik Günü 50.00 TL - Tam 40.00 TL, Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Kas 29, 2017
Kapı açılış: 20.30
The Away Days: 21.00
Børns: 22.15

Glam rock, disco, funk ve pop arasında gerçekleştirdiği müzikal yolculuğuyla kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Børns, olağanüstü yeteneği ve heyecan verici perfomansı ile 29 Kasım’da Zorlu PSM Studio’da!

7 Ocak 1992’de doğan Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Garret Børns, yaşamının büyük bir kısmını New York’ta geçirdi ve daha sonra Los Angeles’a taşındı.  Børns ismiyle tanınan sanatçı; Batı yakasına taşındıktan sonra Brooklyn çocuğu olmaktan çıkıp, gerçek bir Kaliforniyalı boheme dönüştü. “New York’da yazdığım şarkılar daha karanlıktı, melankolikti. Tempolu ve yaratıcı oluşunu seviyordum fakat bu değişimin şarkılarımdaki etkisini görmek istemiştim.” diyen müzisyen, New York ve Los Angeles arasındaki atmosfer farkını şarkılarına fazlasıyla yansıttı. 

2012 yılında yayınladığı “A Dream Between”i, Jack Kennedy ile yazdığı “10,000 Emerald Pools” izledi. İlk tekliği Candy’i 2014 yılında piyasaya süren Børns, bu EP’yi  “güneş ışıklarının patlayışı” olarak betimliyor.  İlk albümü Dopamine adından anlaşıldığı üzere enerjik ve rengarenk bir albüm olarak raflardaki yerine aldı.  Dream pop, disco, funk ve glam rocktan ilham alan albüm sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken sanatçının bu albümden yayınladığı Electric Love o yaz listeleri alt üst etti. 

2017 yılında çıkardığı “Faded Heart” kısa sürede sanatçının en çok bilinen şarkılarından biri oldu.  2018 yılın Ocak ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan Børns ilk defa İstanbul’lu müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT