Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası & Beethoven

Tarihler: 19 Aralık 2013 Perşembe ~ 19 Aralık 2013 Perşembe 20:00

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Ücret: 1. Kategori - 130.00 TL 2. Kategori - 85.00 TL 3. Kategori - 65.00 TL 4. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2013 ~ Ara 19, 2013

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 2013–2014 sezonunda sanat yönetmeniği ve sürekli şefliğini Sascha Goetzel'in üstlendiği konserler ile klasik müzikseverlerle buluşuyor.

Sascha Goetzel: Şef

Yaşadığı dönemden beri, Beethoven’ı anlatmak için söylenen sözler, onu anlamak ve yaşatmak için yazılan yazıların hiçbiri onu, geride bıraktığı notalar kadar iyi anlatamamış, hissettirememiştir. 1827’de ölümünün ardından, onun değiştirdiği müzik nehrinin akışı iyice kuvvetlenmiş, başka dev isimler gelmiş, başka başyapıtlar da bestelenmiş ancak pek azı, dinleyenlerin gözünde Beethoven’ın yüreğinde kopan fırtına kadar çekici, heyecan verici ve kuvvetli olabilmiş, hatta kimilerine göre kimse onun yanına bile yaklaşamamıştır. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, bu sezon birbirinden değerli konuk solistlerle birlikte seslendireceği Beethoven yapıtlarını sunacağı Beethoven Festivali’nde, dinleyenlerini bu müzik dehasının dünyasına davet ediyor. Festivalde Beethoven denince akla ilk gelen senfonilerinin en sevilenleri arasında sayılan 3. ve 5. Senfonileri sunacak olan BİFO’nun dünyaca ünlü konuk solistleri ise, dinleyicilere akıllardan silinmeyecek müzikal anlar yaşatacaklar.

Alexei Volodin:
Piyano

Beethoven: 5. Piyano Konçertosu, Mi bemol Majör, Op. 73, “İmparator”
Beethoven: 5. Senfoni, Do minör, Op. 67

Enerji ile dinginliğin mükemmel dengesini kuran piyanist Alexei Volodin, Beethoven Festivali’nin ikinci konserinde bir başyapıtı seslendirerek Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ile buluşacak. Zengin repertuarında Beethoven’ın tüm piyano konçertolarını bulunduran Volodin, geçtiğimiz iki sezonda da Strasbourg, Londra, Florida ve Dortmund’da verdiği konserlerdeki Beethoven yorumları ile ayakta alkışlanmıştı. Sanatçının Valery Gergiev, Lorin Maazel, Mikhail Pletnev ve Marek Janowski gibi pek çok ünlü orkestra şefiyle ve Kraliyet Filarmoni, Stuttgart ve Baverya Radyo Senfoni Orkestraları ile verdiği konserler onun aktifliğinin ve başarısının en büyük göstergesi. Bad Kissingen, La Folle Journée, St. Petersburg Beyaz Geceler ve Moskova Paskalya Festivali gibi Avrupa’nın önemli müzik etkinliklerinde daimi solist olan Alexei Volodin, Türkiye’de de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip.

- 65 yaş üstü izleyiciler, emekli, öğrenci ve öğretim elemanlarının tüm kategorilerde %10 ek indirim hakkı bulunur.
- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT