Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Tarihler: 05 Kasım 2015 Perşembe ~ 05 Kasım 2015 Perşembe 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 128.50 TL 2. Kategori - 88.00 TL 3. Kategori - Tam 77.50 TL İndirimli 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2015 ~ Kas 5, 2015

İş Sanat 16. sezonuna Parlayan Yıldızlar’la merhaba diyor. Hande Küden, Poyraz Baltacıgil ve Ferhat Can Büyük sezonun ilk konserinde İş Sanat'ta...

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Sascha Goetzel Şef
Hande Küden Keman
Poyraz Baltacıgil Çello
Ferhat Can Büyük Piyano

L. van Beethoven Üçlü Konçerto, Do Majör Op. 56
J. Brahms Senfoni No. 2, Re Majör Op. 73

Geçtiğimiz sezon göz dolduran performanslarıyla Parlayan Yıldızlar Meriç Soylu Ödülleri’ni kucaklayan kemancı Hande Küden, çellist Poyraz Baltacıgil ve piyanist Ferhat Can Büyük sezonun ilk konserine taptaze ve dinamik bir soluk getiriyor. Genç yaşlarına rağmen enstrümanlarındaki hakimiyetleri ve mükemmel bir olgunluktaki yorumlarıyla göğsümüzü kabartan ödüllü genç yeteneklerimize gecede Sascha Goetzel yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası eşlik edecek. Topluluğun sanat yönetmeni ve sürekli şefi Goetzel’in katkılarıyla Avrupa’nın en iyi senfonik topluluklarından biri olma yönünde hızla ilerleyen BİFO, 2014’te bir ilke imza atarak Londra’daki BBC Proms’a Türkiye’den davet edilen ilk topluluk oldu ve Oriental Promise adlı konseriyle müzik basınında övgü dolu eleştiriler aldı.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.
- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.
- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur.
- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

Kurallar

- Geç gelen izleyicilerimiz yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyicilerimizin kendi yerlerine geçme imkânları yoktur) İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz.
- Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.
- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi'nden alınabilir.
- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT