Borusan Quartet-Gökhan Aybulus

Borusan Quartet-Gökhan Aybulus

Tarihler: 21 Kasım 2017 Salı ~ 21 Kasım 2017 Salı 21 Kasım 2017 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2017 ~ Kas 21, 2017
Türkiye’nin uluslararası festivallerde en çok davet alan, en tanınmış, en yetenekli, en uyumlu ve aynı zamanda da en eğlenceli dörtlüsü Borusan Quartet, piyano virtüözü Gökhan Aybulus ile ENKA sahnesinde sizlerle buluşuyor.

M. Ravel, J. Brahms.

Ülkemizin dünya çapında üne sahip, katıldıkları her festivalden övgü ve başarılarla dönen kıymetli topluluklarından biridir Borusan Quartet. Tecrübeli quartet’leri aratmayan yeteneklerinin yanı sıra genç ve dinamik bir enerjiyi taşırlar sahnelerine... Borusan Sanat’ın İsviçre’deki Maggini Vakfı ile yaptığı işbirliği sonucu, 1776 yapımı Storioni keman, 1662 yapımı Amati keman, 2008 yapımı Conia viyola ve 1740 yapımı Guarneri viyolonsel gibi çok özel enstrümanlarla muhteşem bir tınıya kavuşan topluluk, Avusturya, Almanya, Fransa, İrlanda, İtalya, Cezayir, Katar, İsviçre, Yunanistan, ABD, Barbados, Japonya ve daha pek çok ülkede konserler verdi. 1. kemanda Esen Kıvrak, viyolonselde Çağ Erçağ, 2. kemanda Olgu Kızılay ve viyolada Efdal Altun’dan oluşan Borusan Quartet’e piyanoda eşlik edecek olan isimse ENKA sahnelerinin değerli sanatçılarından Gökhan Aybulus. Uluslararası yarışmalarda önemli dereceleri bulunan ve yine birçok yarışmada jüri üyeliği yapan Gökhan Aybulus, ülkemizin dünya sahnesine kazandırdığı, klasik müziğin tanınmış virtüözleri arasında yer alıyor.

“Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.”

-Tüm fiyat kategorilerinde ve bloklarda satılabilir bilet olmayabilir.   -Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.-Oturma planında yer alan sahne içi alanı etkinliğe göre değişiklik göstermektedir.-Sahne içi alanında organizasyon şirketi  yerlerin müsait olma durumuna göre seyircilere yer numarası sağlayacaktır. Bu alandaki hangi yerlerin satışta olduğu hakkını organizatör şirket saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT