Borusan Quartet ve Bülent Evcil

Borusan Quartet ve Bülent Evcil

Tarihler: 12 Aralık 2015 Cumartesi ~ 12 Aralık 2015 Cumartesi 12 Aralık 2015 17:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2015 ~ Ara 12, 2015
Borusan Quartet ve Bülent Evcil, "Klasik Cumartesi" serisinin ilk konseri ile 12 Aralık'ta Pera Müzesi'nde...

Pera Müzesi, Ocak – Mayıs 2016 dönemine yeni bir klasik müzik konser serisi ile başlıyor. Müzik yazarı Aydın Büke'nin sanat yönetmenliğinde düzenlenen ve farklı disiplinlerden de beslenen "Klasik Cumartesi" serisinin ilk konseri 12 Aralık günü gerçekleşiyor. 

"Klasik Cumartesi" konserleri, 2005 yılında Prof. Gürer Aykal öncülüğünde kurulan Borusan Quartet topluluğu ve kuşağının en iyi flütçüsü olarak tanınan Bülent Evcil ile başlıyor. Ülkemizin en yetenekli ve üretken oda müziği topluluklarından biri olarak tanınan Borusan Quartet Esen Kıvrak (1. Keman), Olgu Kızılay (2. Keman), Efdal Altun (Viyola) ve Çağ Erçağ’dan (Viyolonsel) oluşuyor. Birçok uluslararası orkestrada solo flütçü görevini üstlenmiş olan Bülent Evcil ise, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nda Flüt Grup Şef Yardımcısı ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nda Solo Flütçü olarak yer alıyor. 

İlk konserinin ardından Ocak – Mayıs 2016 döneminde devam edecek olan ve çalgıların yapım sürecinden, tablolardan ilhamla yapılan bestelere kadar birçok farklı temaya değinen "Klasik Cumartesi" konserleri Pera Müzesi Oryantalist Resim Koleksiyonu sergisi "Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar"ın yer aldığı katta gerçekleştirilecek.

* 20 TL olan biletler sadece Biletix’ten temin edilebilir. Pera Müzesi Dostları biletlerini %50 indirimli olarak müzeden alabilir. Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT