Boşluk

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 08 Eylül 2011 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Clinic Live Music Club

Ücret: Ayakta - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Clinic Live Music Club

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. No:1/4 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eyl 8, 2011

2000 yılında kurulan senfonik melodik rock grubu Boşluk, ilk albümleri `Boş Duvarlar`ı 2006 yılında dinleyenleriyle buluşturdu. İlk albüm derinlikli ve duyarlı, öyküsel yapısıyla unutulmuş farkındalıkları kulaklara mırıldanırken, romantik slowları `Yalan` ve `Sessizlik` iki özgün kliple görsel medyadan dinleyicilerine merhaba dedi.

Trendlerin peşine takılmayan, samimi ve cesur tarzıyla dikkat çeken grup, müzik yolculuğuna birçok şehiriçi ve şehirdışı performansla devam ederken 2009 yılı başında ikinci stüdyo albümü `Sanal Tanrılar` ı yayımladı. Etrafımızı saran dünya değerler sisteminin en baştan sorgulanması gerekliliği üzerine kurgulanmış albüm, sert söylemli şarkılarının yanısıra, romantik slowlarıyla da dinleyiciyi ilginç bir müzik yolculuğuna çıkarıyor. İkinci albümün ilk klibi `Sanal Tanrılar` Türk görsel medyasında yayınlanmasından kısa bir süre sonra A.B.D. Best TV`de dünyadan müzik kuşağında yayına başlarken `Boşluk` yurtdışı müzik dinleyicisiyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT