Boşluk

Tarihler: 15 Mayıs 2016 Pazar ~ 15 Mayıs 2016 Pazar 15 Mayıs 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2016 ~ May 15, 2016
Boşluk grubu, 15 Mayıs'ta Mask Live Music Club sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Senfonik-Melodik rock grubu 'Boşluk', 2000 yılında kuruldu. İlk albüm "Boş Duvarlar" 2006 yılında dinleyenleriyle buluştu. İlk albüm derinlikli ve duyarlı, öyküsel yapısıyla unutulmuş farkındalıkları kulaklara mırıldanırken, romantik slowları "Yalan" ve "Sessizlik" iki özgün kliple görsel medyadan dinleyicilerine merhaba dedi. Trendlerin peşine takılmayan, samimi ve cesur tarzıyla dikkat çeken grup müzik yolculuğuna birçok şehiriçi ve şehirdışı performansla devam ederken 2009 yılı başında ikinci stüdyo albümü "Sanal Tanrılar" ı yayımladı. Etrafımızı saran dünya değerler sisteminin en baştan sorgulanması gerekliliği üzerine kurgulanmış albüm, sert söylemli şarkılarının yanısıra, romantik slowlarıyla da dinleyiciyi ilginç bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

2. albümün ilk klibi "Sanal Tanrılar" Türk görsel medyasında yayınlanmasından kısa bir süre sonra A.B.D. Best Tv'de dünyadan müzik kuşağında yayına başlarken Boşluk, yurtdışı müzik dinleyicisiyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

2000 yılında kurulan Senfonik-Melodik rock grubu Boşluk, ilk albümü "Boş Duvarlar", ve ardından 2009 yılında çıkardığı "Sanal Tanrılar" albümleriyle müzik piyasasında kısa bir sürede A.B.D. Best Tv'de dünyadan müzik kuşağında hit olurken yurtdışı müzik dinleyicisiyle ilk buluşmasını da gerçekleştirdi.

Grup 3. albümü "Aynalardan Kaçamazsın" ile 2015’ de yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Trendlerin peşine takılmayan, samimi ve cesur tarzıyla dikkat çeken grup yeni albümünde, alışılagelmiş soundunun dışındaki tarzlara da yer verirken her zamanki dinamik tarzıyla dinleyicisini güzel bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

Albüme adını veren "Aynalardan Kaçamazsın" klip çekimlerini tamamlayan grup Cem Karaca hayranlarına da bir sürpriz yaptı. Albümde "Tamirci Çırağı" şarkısına da yer veren Boşluk rock grubu albümün ikinci klibini yine bu parçaya çekmeye hazırlanıyor,

- Pdf bilet uygulamasından yararlanan müşterilerin, biletlerini basılı olarak etkinliğe gelmesi gerekmektedir.- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT