Bottin

Tarihler: 22 Aralık 2012 Cumartesi ~ 22 Aralık 2012 Cumartesi 22:00

Yer: The Hall, İstanbul

Ücret: Ayakta - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve The Hall gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2012 ~ Ara 22, 2012

Disco Müziğinin İtalyan Ustası Bottin The Hall’da!

“Italians Do It Better” plak şirketinin akıllara kazınan sloganı sayesinde tanıdığımız İtalyan DJ Bottin, dünya turnesi kapsamında 22 Aralık’ta The Hall’da DJ setinin başına geçecek. 

70’lerin İtalyan müziklerinden etkilenerek ortaya nu-disco harikaları çıkartan Bottin, “I Love Me Vol I” ve “Horror Disco” olmak üzere iki albüm ve sayısız Ep yayınladı.  Yıllar içerisinde kendini geliştirerek prodüktörlüğe de el atan Guglielmo Bottin, sayısız pop sanatçılarıyla da çalıştı. 2011’de Bottin’in Eskimo Records’ın yayınladığı “Discoursive Diversions” albümünde Lindstrom, in Flagranti ve Tosca gibi kendini ispatlamış isimlere remiks yapması da gözden kaçmadı. Retro ve futuristik’i en iyi şekilde harmanlayan Bottin, DJ setin başında yarattığı elektronik müzikle dans pistini her zaman dolup taşırmayı başaran bir sanatçı. Gecenin warm-up müzikleri Dinamo Fm’in genç yeteneği Discolog’dan, kapanış müzikleri ise Nervous DJE’den olacak.

Pitchfork’un dediği gibi, İtalyan’lar her konuda başarılı olmasalar da Bottin bu işin ehli. Gelin, Italio disco’yu bir de ustasından dinleyin!

www.thehallistanbul.com

-18 Yaş sınırlaması vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT