Boy Meetz Girl

Tarihler: 26 Mart 2009 Perşembe ~ 26 Mart 2009 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: i-Lounge

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.i-lounge.net

Adres: Gümüssuyu Mah. Osmanlı Sok. No:11/10 34437 Taksim - İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 94 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2009 ~ Mar 26, 2009
BOY MEETZ GIRL @ i-Lounge
26 Mart 2009, Perşembe / 22:30

Cihangir’de bulunan, özel mutfağı ve panaromik manzarasıyla hem damaklara hem de gözlere hitap eden i-Lounge, özel konukların katılımıyla kulaklar için de şölen sunuyor. DJ duosu Boyz Meetz Girl, 26 Mart Perşembe gecesi dans mottosuyla i-Lounge’da DJ kabininde!

Hollandalı DJ ikilisi Boy Meet Girlz, Dj Vonki olarak da bilinen Michael Aandewiel ve 2004 yılında buluştuğu suç ortağı DJ Femke’den oluşuyor. Her perofrmansı birbirinden farklı olan, DJ kabinine geçtiklerinde amaçları sadece eğlenmek ve eğlendirmek olan Boy Meetz Girl, müziklerini yüksek enerjili “sexy deep groove house” olarak nitelendiriyor.

Maskülen vuruşların feminen ellerde yoğrulması ile ortaya çıkan eğlenceli dans parçalarıyla dans pistini enerji ile dolduran Boy Meetz Girl, i-Lounge’un eşsiz gece manzarası eşliğinde kendinizden geçercesine dans etmenizi sağlayacak.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT