BPitch Control Night with Mr.Statik

Tarihler: 07 Ocak 2012 Cumartesi ~ 07 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, The Hall

Adres: Küçükbayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2012 ~ Oca 7, 2012

BPitch Control'un 2007'den beri yükselen yüzü olan Mr.Statik, Flow Platfrom ve Redukt Digital işbirliğiyle 7 Ocak cumartesi gecesi The Hall Urban Style sahnesinde!

Geçmişi 1990'larda hızını alan hardcore / breakbeat sahnesine dayanan Mr.Statik, DJ Chevy ile yaptıkları mobil partilerle techno ve house'un yepyeni bir yüzünü ortaya çıkartıp insanlara tanıtmasıyla sesini duyurmaya başlamıştı. Red Bull Music Academy Cape Town'a performansıyla katılmasının ardından 2005'te ilk çıkışını 'Balkon' ve 'Ware' label'larından 'Mud Max' adı altında 'Motek' ile ortak olarak yapan Mr.Statik, 2006'nın ikinci yarısından itibaren solo çalışmaya başladı. Dönem boyunca 'Karloff', 'Stock5' ve 'Octopus' gibi label'lardan single ve EP çıkartan Mr.Statik için bu dönemdeki çalışmaları, onun atmosferik tarafını ortaya koyan çalışmalar oldu ve özellikle Avrupa'da büyük ilgi gördü.

2006 Love Parade Paris konvoyunda 'Balkon Records'a ait karavanda çalan Mr.Statik, 2007 itibariyle 'Fetisch', 'Monegros Festival', ve ünlü 'Tresor' klübü olmak üzere bir çok dünyaca ünlü klüp ve festival'de yer aldı. 2008'de prodüksiyon çalışmalarına daha da ağırlık verdi ve performanslarıyla da uluslararası çalışan bir artist haline geldi. Bu süreçte ünlü Ingiliz plak şirketi 'Immigrant', Berlin'in 'Rotary Cocktail'i ve 'Perplex' label'larıyla çalıştı. 2008-2009 döneminde ise Dekadent Schallplatten, Rhythmetic, Sitius Pandi, Ntrop ve daha bir çok başarılı plak şirketiyle çalışmalar gerçekleştirdi.

Gene aynı dönemde Ellen Allien'ın artist ajansı ve plak şirketi olan 'BPitch Control'e katılan Mr.Statik, 2010 boyunca Almanya, Ispanya ve Fransa başta olmak üzere bütün Avrupa'yı dolaştı. BPitch Control'un 10. yıl kutlamaları kapsamında Berghain ve Pagoa'da düzenlenen gecelerde, 2011 yazında ise adından bolca söz ettirmiş olan ve Barcelona'da gerçekleşen Off Sonar BPitch Control Boat partisinde de yer alan Mr.Statik, daha önceki yıllarda da performans için Istanbul'a gelmiş olan eğlenceli grup 'Jahcoozi' ve daha bir çok isime yaptığı remixlerle BPitch Control artistleri arasındaki yerini kalıcı hale getirmiş oldu.

Berlinli plak şirketi 'Mo's Ferry'den çıkarttığı release'ler ve debut EP'si 'Even Giants Have a Soft Spot' ile çıtasını daha da yükselten artist, halen solo projesi, yan projeleri ve performanslarıyla tam zamanlı çalışmaya devam ediyor.

Gecenin açılışını Soul Revue'den Sinan Çatak'ın yapacağı gecede, Mr.Statik'ten hemen önce Redukt Digital'den Denise Ion ve kapanışta ise Asil Alptekin sizlere unutulmaz bir gece yaşatmak için The Hall Urban Style kabininin başında olacak.

www.thehallistanbul.com
www.urbanbugtr.com
www.solarbeach.org
www.twitter.com/thehallevent
www.twitter.com/urbanbugoffical
www.facebook.com/flowplatform
www.facebook.com/groups/flowproductions/
www.facebook.com/reduktmusic
www.re-dukt.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Kapı Açılış 22:00




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT