Brazzaville

Brazzaville

Tarihler: 13 Ekim 2017 Cuma ~ 13 Ekim 2017 Cuma 13 Ekim 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 65.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2017 ~ Eki 13, 2017
İstanbul’un büyük bir hayranı olan, ona şarkılar yazan ve sevgisinin karşılığını da geniş bir hayran kitlesi ile alan ABD’li indie/chamber pop ve bossa nova grubu Brazzaville 13 Ekim’de Zorlu PSM Studio’da!

Kapı Açılış: 21.00
Brazzaville: 22.00


Odelay (1996) ve Midnite Vultures (1999) isimli Beck albümlerinde saksafon çalan David Brown tarafından 1998’de kurulan Brazzaville, kendi ismini taşıyan ilk albümünü 1999 yılında Brown’ın sahibi olduğu plak firması South China Sea’den yayınladı. Tom Waits ve Morphine gibi isimleri andıran sound’uyla dikkat çeken bu albüm, müzik kritikleri tarafından da övgülerle karşılandı. Joel Virgel Vierset (perküsyon), Joe Zimmerman (bas gitar), Mick Bolger’in (trompet) katılımıyla hazırlanan ikinci Brazzaville albümü Somnambulista, 2001 yılında yayınlanarak ilk albümün başarısını devam ettirdi.

David Brown, hayatı boyunca dünyanın farklı noktalarını dolaşarak aldığı ilhamla Brazzaville’in müziğini daha da zenginleştirdi. İsmini Kongo’nun başkentinden alan Brazzaville, müziğinde ise tropik ritmlerden bossa nova’ya, kabare pop’tan farklı etnik unsurlara geniş bir yelpaze sundu.

2002’de yayınlanan üçüncü Brazzaville albümü Rouge on Pockmarked Cheeks’in ardından David Brown’ın Barselona’ya taşınması, grup için yeni bir dönemin başlangıcıydı. Paco Jordi (gitar), Richie Alvarez (klavye), Brady Arthur Lynch (bas gitar) ve Ivan Knight’ın (davul) katılımıyla kadrosunu yenileyen Brazzaville, son olarak geçtiğimiz yıl The Oceans of Ganymede isimli albümünü yayınladı. Doublemoon etiketiyle 2009’da yayınlanan Brazzaville in Istanbul’la birlikte kariyeri boyunca toplam 12 albüme hayat veren Brazzaville, farklı coğrafyalardan aldığı ilhamla müziğini her zaman ilgi çekici tutmayı başardı.

- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT