Buena Vista

Tarihler: 10 Nisan 2009 Cuma ~ 10 Nisan 2009 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Hilton Convention Center

Ücret: 112,00 TL - 89,00 TL - 67,00 TL - 45,00 TL Ayakta - Balkon Vip Loca: 1050,00 TL (6 Kişiliktir)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Etkinlik günü Hilton C. Gişe

Adres: Cumhuriyet Cad. Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2009 ~ Nis 10, 2009
HAVANA CLUB sunar
KÜBA’NIN EFSANE GÖSTERİSİ BUENA VISTA Dünya Turnesi kapsamında Istanbul’da

10 Nisan Cuma gecesi@ HILTON CONVENTION
Latin Djlerle gösteri sonrası eğlenceye devam..
www.buenavistaturkiyede.com
Tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız
Sıcak ritimler, eşsiz danslar, egzotik güzellikler ve rüya gibi melodiler sizleri Küba gecelerinin heyecanlı ve keyif dolu atmosferinde unutulmaz bir tura çıkaracak.
Kendinizi Kübaya özgü o müthiş yaşam enerjisi ve coşkusuyla Karayip adalarının huzur dolu sahillerinde dans ederken bulacaksınız..
Nasıl mı olacak ? Eşsiz ve orijinal Kübalı karakterler ,Dünyanın en iyi Kübalı şarkıcıları ve sıradışı dansçılar benzersiz sahne performansı ve nefes kesici ışık showları Kübanın ateşi ve neşesiyle..ve karşınızda Efsanevi Buena Vista gösterisi
Dünyanın en çok tüketilen romu HAVANA CLUB Ana Sponsorluğunda 10 Nisan Cuma gecesi İstanbul’da performans gösterecek olan BUENA VISTA ;dans ve müzik dolu unutulmaz bir gece yaşatmak üzere UNILIFE Organizasyonu ile Dünya Turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor olacak.

PASION DE BUENA VISTA’NIN YILDIZLARI
MAIDA CASTANEDA: 1941 yılında, Sierra Meastra’nın küçük bir kasabası olan Guisa’da, kasabanın en büyük orkestrasının yönetmeni ve şefinin kızı olarak dünyaya geldi. Babasının sayesinde ,müziğe olan tutkusunu keşfeden ve kısa bir süre sonra Küba’nın en ünlü kompozitorü ve Ernest Hemingway’ın en sevdiği parçanın yazarı Bennie Morae’yle yolları kesişti.
Gelecek vaad eden bu genç kızın inanılmaz müzik yeteneğinden çok etkilenen Bennie Morae ona eğtim hayatı boyunca her türlü desteği sağladı.
1989 yılında Original De Manzanillo festivalinde İbrahim Ferrer ile ilk kez aynı sahneyi paylaşması ,Maida Castaneda’ya Ferrerin ölümüne dek sürecek olan bir dostluğun kapısını açtı.
Sahnede geçirdiği yıllar boyunca sürekli Omara Portuondo’nun en büyük rakibi olarak gösterilen sanatçı kariyeri boyunca 23 ödülün sahibi oldu.
Maida Castaneda Dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerde izleyicilerine Küba kültürü ve yaşam tarzını en iyi şekilde yansıtarak onlara Küba yaşam coşkusunu aşılamayı başardı.
TOMAS SANCHEZ:
1948 yılında müzisyen bir babanın dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi.. Küba müziğinin ritimleri ve neşe dolu melodileriyle dolu bir çocukluk geçiren Tomas Sanchez kısa bir zaman sonra „Müziğin Tüm Hayatı „olacağını anlamıştı. Congas(Küba müziğine özgü bir davul) ve Trampet çalmaya başlayarak Sierra Maestra gibi birçok fakli grupta performans gösteren Tomas Sanchezin 1980’lerde Compay Segundo ile gerçekleştirdiği 50 konserlik yolculuk tüm kariyerini derinden etkiledi,çünkü Compay Segundo’nun efsanevi ve unutulmaz parçası „Chan Chan“ bu turnede doğmuştu. Tomaz Sanchez ,tüm Dünyada „Chan Chan“i telif hakkı ödemeden çalma hakkına sahip tek sanatçıdır.
PACHIN INOCENCIO
1933 yılında doğan anne ve babasının sahne performanslarının sahnenin yanındaki beşiğinde dinleyerek büyüyen Pachin ,ailesinin söylediğine göre dünyanın en mutlu bebeğiydi. Müziğin büyüsüne 6 gibi erken bir yaşta kapılan Pachin önce perküsyon çalmaya başladı ancak kısa bir süre sonra annesinin şarkı söyleme tutkusuna kapıldı.Henüz 10 yaşındayken aşıklarının kalbini çalmaya çalışan Kübalı gençlere birkaç peso karşılığında ,sevgililerinin balkonlarının önünde en güzel serenatları söylemeye başlamıştı bile . Müzik eğitimi boyunca sadece şarkı söyleme yeteneğini geliştirmekle kalmayan Pachin,aynı zamanda Küba müziğinin tüm enstrümanlarını da çalmayı öğrenerek tüm hayatı boyunca hepsini başarılı bir şekilde çalmaya devam etti. 13 yaşındayken o sıralar 19 yaşında olan İbrahim Ferrer ile dost olan sanatçı ,yıllar boyunca İbrahim Ferrer ile aynı sahneyi paylaştı .. Omara Portuonda da Pachin’in arkadaşlarından birisidir .Santiago De Cuba festivalinde birlikte gerçekleştirdikleri unutulmaz düet performans festival katılımcılarını çılgına çevirnişti.
ANTONI CASTRO
"La Idea" grubunun yaratıcısı ve solisti olan Antoni 1967’de dünyaya geldi.Müthiş bir Tres-Gitar sanatçısı ve Perküsyon virtüözü olan büyükannesi Antoni’yi henüz bir çocukken müzik diyarı Kübaya götürdü. Antoni 3 yaşındayken büyükannesi ve büyükbabasının performanslarında dans ediyordu ,9 yaşındayken bass-gitar çalmaya başlayan sanatçı 15 yaşında tüm ömrü boyunca sürecek aşkları piyano ve trompetle tanıştı. İbrahim Ferrer ve Ruben Gonzales gibi Küba yıldızlarıyla gerçekleştirdiği sayısız performans yanında Latin güzel Gloria Estefanın Küba turnesinde de kendisine eşlik etti.






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT