Buika

Tarihler: 04 Şubat 2011 Cuma ~ 04 Şubat 2011 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 56,00 TL - 2. Kategori: 45,00 TL - 3. Kategori: 34,00 TL - 4. Kategori: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2011 ~ Şub 4, 2011

“AŞKIN BÜYÜLÜ SESİ"

İspanyol aşk şarkılarının büyülü sesi Buika, yepyeni albümü “El Ultimo Trago”`nun dünya turnesi kapsamında 4 Şubat`ta Cemal Reşit Rey Konser Salonunda!

“Şarkıları bizi kendi aşk hikayelerimizle yüzleştiriyor. Ve öyle bir yere bırakıyor ki, en çok hayal kırıklıklarımız göze çarpıyor. Dahası, onu şarkı söylerken dinledikten sonra herhangi biri aynı hataları yapmak istiyor; çünkü tutku içinde herhangi bir kural, sağduyu, tedbir ya da pişmanlığa yer yok...”
Pedro Almodovar

Flamenko ile cazı bir araya getiren, flamenkoyu farklı boyutlara taşıyarak çağdaş dünya müziğine yepyeni bir tarz getiren İspanyol şarkıcı Buika, Kübalı caz piyanisti ve 17 Mayıs’ta CRR’de konser verecek ünlü besteci Chucho Valdez ve dörtlüsüyle canlı kaydettiği yepyeni albümünün dünya turnesi kapsamında 4 Şubat`ta İstanbul`da.

“El Último Trago” adını verdiği son albümünde Buika ünlü Meksikalı efsane şarkıcı Chavela Vargas’ın 90. doğum gününü kutluyor. Buika, Chavela Vargas`ın dünyaca ünlü yönetmenlerin filmlerinde de birer inci gibi işledikleri ünlü şarkılarına yepyeni bir yorum getiriyor. Nina de Fuego (Ateşin Kızı) albümünün birbirinden çekici flamenko şarkılarıyla Türkiye’de de kendine büyük bir hayran kitlesi edinen Buika “El Último Trago” albümü ile En İyi Tropikal Albüm Grammy`si aldı. Pedro Almodovar`ın 2011 yılında gösterime girecek yepyeni filminde de yer alan Buika, Seal ve de Nelly Furtado ile kaydettiği duet şarkılar ile de tüm dünyada listelerde.

“Bir sanatçı sadece şarkı söyleyen ya da resim yapan biri değildir, hayatını sanata dönüştüren kişidir”...
Buika

Buika, 1972 yılında Mayorka adasında Ekvator Ginesi’nden gelen ailesinin halen yaşamaya devam ettiği Palma şehrinde dünyaya geldi. Buika’ya caz efsanelerinin şarkılarını dinlemeyi aşılayan annesiydi. Sokaklarda flamenko çığlıklarıyla büyüyen Buika, ona kimliğini veren tenine işleyen müziklerle kendini buluyordu.

“Niña de Fuego” albümü ile Latin Grammy ödüllerine Yılın En İyi Albümü ve En İyi Prodüksiyon kategorilerinde aday olan Buika, ödül gecesinde çıplak sesle a capella okuduğu Volver, Volver adlı şarkısıyla akıllara kazındı. Eylül 2009’da yayınlanan, dünyaca ünlü yıldız Nelly Furtado’nun son albümü “Mi Plan”’da ise Furtado’ya , kadınların gücü için yazılmış bir ilahi olan “Fuerte” adlı şarkıda eşlik ediyor.Sanatçının son albümü, “El ultimo Trago” ünlü Meksikalı Diva Chavela Vargas’ın en güzel şarkılarını biraraya getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT