Buika: Ateşin Kızı, Aşkın Sesi

Tarihler: 17 Ocak 2009 Cumartesi ~ 17 Ocak 2009 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 50,00 YTL - 45,00 YTL - Tam: 39,00 YTL İndirimli: 34,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Gişe

Adres: İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri 34330 Levent Adalar İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2009 ~ Oca 17, 2009
Ateşin Kızı, Aşkın Sesi BUIKA muhteşem sesi, caz ve flamenkoyu buluşturan şarkılarıyla Türkiye`de ilk kez 17 Ocak`ta İş Sanat`ta!
"Bir kişinin sanatı kimi zaman acısındadır ve bence kişi bunu soluk alır gibi her anında olduğu gibi anlatmalıdır”...Buika

Geleneksel copla şarkılarını flamenko, caz ve rumba ritimleri ile birleştiren, Afrika`dan sürgün edilen ailesinin köklerini Afro-Küban ritimleriyle buluşturarak, çağdaş İspanyol ve Latin müziğinin melankolik aşk şarkılarının yeni sesi olan Buika, flamenko geleneğiyle cante tarzını cazla daha yükseğe taşıyor. Ünü İspanya`dan tüm dünyaya sıçrayan Buika, Mi Niña Lola albümü ile "En iyi albüm prodüksiyonu" dalında grammy sahibi olurken,yürek burkan çaresizliklerin ve aşk acılarının şarkıcısı olarak tanımlanıyor.

The New York Times’ın ünlü müzik eleştirmeni Jon Pareles`in New York’taki ilk canlı performansını "muhteşem den öte özetlenemez" diyerek yorumladığı Buika Miami`den Washington`a, Meksika`dan İspanya`ya sahne aldığı her ülkedeki konserlerinde izleyicilerle ortak bir duygu platformu oluşturuyor.

“Ben bir Afrikalıyım ve Afrikalı müzik eğitimi almaz” diyerek yeteneğinin köklerinden geldiğini açıklayan sanatçı caz,funk,flamenko ve copla’yı ince bir ustalıkla birleştiriyor ve neo-soul diyebileceğimiz bir tarzda buluşturuyor. Yepyeni albümü Nina de Fuego (Ateşin Kızı) ile kalemini de ortaya koyan Buika, repertuvarına güçlü bir şarkı yazarı olarak Meksika’nın geleneksel türlerinden ranchera‘ları da katıyor. Buika, caz ve flamenkoyla sevdayı ve ızdırabı yakararak anlatan bir İspanyol aşk şarkıcısı...Buika 17 Ocak`ta ilk kez Türkiye`de İş Sanat`ta sahne alıyor.
İşSanat

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT