Buika

Buika

Tarihler: 21 Aralık 2017 Perşembe ~ 21 Aralık 2017 Perşembe 21 Aralık 2017 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 184.00 TL 2. Kategori - 128.50 TL 3. Kategori - Tam: 88.00 TL İndirimli: 78.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2017 ~ Ara 21, 2017
Aşk şarkılarını en tutkulu yorumlayan isimlerden Buika, bir kez daha, İş Sanat sahnesine çıkıyor.

Flamenko, caz, blues, soul, reggae, R&B ve pop’u harikulade şekilde harmanlayan İspanyol sanatçı, dünya müziğine yepyeni bir soluk getiriyor. Duygu yüklü şarkı sözlerinin yanı sıra, buğulu ve çok katmanlı sesiyle dikkat çeken ve NPR tarafından ‘Dünyanın 50 En Büyük Sesi'nden biri seçilen Buika, bir Grammy adaylığı ve bir Latin Grammy Ödülü’nün de sahibi. Kariyeri boyunca ABD, İspanya, Fransa, Portekiz, İtalya, Ermenistan, İran gibi dünyanın birçok farklı yerinden sanatçılarla müzikal işbirliği içinde olan Buika, müzik söz konusu olduğunda sınır tanımayan gerçek sanatçılardan.

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyicilerimizin kendi yerlerine geçme imkânları yoktur) İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz. - Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur. - Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi’nden alınabilir.- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT