Bülent Ortaçgil

Tarihler: 01 Nisan 2011 Cuma ~ 01 Nisan 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: İndigo

Ücret: 39,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Ap. No:1-2-4-5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2011 ~ Nis 1, 2011

Konser öncesinde ve sonrasında pikapların başında Murat Beşer!

Türkiye’de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil, ‘Sen’ isimli yeni albümünü Ada Müzik’ten çıkarttı. Her zamanki gibi tüm söz ve bestelerde sanatçının imzasını taşıyan ‘Sen’ çok özel Ortaçgil şarkılarıyla bezeli.

Bülent Ortaçgil, yoğun konser temposuna rağmen yedi yıldır albüm yapmamıştı. Son çalışması ‘Sen’de yer alan yeni şarkılar sanatçının sevenlerini ziyadesiyle memnun edeceğe benziyor. Albümde müziklerin yanı sıra şarkı sözlerinin de şiirselliği göze çarpıyor.

‘Sen’de Ortaçgil her zamanki gibi gitar ve vokaliyle yer alırken usta müzisyenler Baki Duyarlar (klavye), Cem Aksel (davul), Gürol Ağırbaş (bas gitar), Birol Ağırbaş (perküsyon) ve Barlas Tan Özemek (elektrik gitar) enstrümanlarıyla sanatçıya eşlik ediyor. SEN in ilginç bir özelliği de 14 kişilik bir yaylı gurubuyla çalınmış olması. Bu kayıtlar Hollanda da Power Sound studyosunda gerçekleştirildi.

Diğer kayıtlar Türkiye` de Ortaçgil in yıllardır birlikte çaldığı arkadaşlarıyla yapıldı. Düzenlemeler ise Baki Duyarlar’ın.

Sanatçının son stüdyo albümü ‘Gece Yalanları’nı 2003 yılında yine Ada Müzik etiketi ile yayınlamıştı.

Albümde Yer Alan Şarkılar: Hiç Canım Yanmaz, Denize Doğru, İstediğini Yap, Sen Sorumlusun, Acıtır, Adalar, Telefon, Ayrıntılar, Niçin, Sen ve Ben.

Bülent Ortaçgil Diskografi:
Stüdyo albümleri
• 1974: Benimle Oynar Mısın?
• 1990: İkinci Perde
• 1991: Oyuna Devam
• 1994: Bu Şarkılar Adam Olmaz
• 1998: Light
• 1999: Eski Defterler (Eski şarkıların yeni yorumları)
• 2003: Gece Yalanları

Diğer albümler
• 1976: 3 Masal (Masal albümü)
• 1984: Rüzgara Söylenen Şarkılar (Canlı kayıt)
• 1985: Biz Şarkılarımızı... (Fikret Kızılok ile)
• 1986: Pencere Önü Çiçeği (Fikret Kızılok ile)
• 2007: Konser (Teoman`la)
• 2007: Büyükler için Çocuk Şarkıları (Fikret Kızılok ile)

Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Bülent Ortaçgil

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT