Bulutsuzluk Özlemi

Tarihler: 26 Aralık 2017 Salı ~ 26 Aralık 2017 Salı 26 Aralık 2017 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 60.00 TL Öğrenci - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2017 ~ Ara 26, 2017
30 yılı aşkın kariyeriyle Türk rock müziğinin sınırlarını belirleyen grup Bulutsuzluk Özlemi, Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleştirilen Vestel #gururlayerli kapsamında düzenlenecek “Bulutsuzluk Akustik” konseriyle 26 Aralık’ta Zorlu PSM Studio’da sahne alacak!

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:30

Şu an için Nejat Yavaşoğulları (vokal, gitar), Sina Koloğlu (klavye), Akın Eldes (bas gitar), Deniz Demiröz (solo gitar) ve Gencay Kıymaz'dan (davul) oluşan Bulutsuzluk Özlemi; 1984'ten bu yana Yavaşoğulları ve Koloğlu sabit kalırken birçok müzisyenin eklendiği ve çıktığı farklı ekiplerle dinleyici karşısına çıktı. "Türkçe sözlü rock yapılır mı?"sorusuna bugüne dek yaptığı 7 stüdyo, 5 de konser albümüyle cevap veren grup, Türkiye'nin her yerinde verdiği sayısız konserlerle müzikseverlerin aklından hiç çıkmayacak bir yer edindi. 

Kendi adını taşıyan ilk albümünü 1986'da yayınlayan Bulutsuzluk Özlemi; Hezarfen Ahmet Çelebi, Güneye Giderken, Evinde Gitarın Var Mı? ve Kütürdet Beni Rutubet gibi parçalarla müzik kariyerine kuvvetli bir başlangıç yaparken Uçtu Uçtu (1990); albüme adını veren parçanın yanı sıra Evet Evet, Şili'ye Özgürlük, Acil Demokrasi ve onlara ülke çapında başarı getiren Sözlerimi Geri Alamam'la ön plana çıkıyordu. Bunları sırasıyla Güneşimden Kaç (1992), Yol (1998), Numara (2001), Felluce/Bağdat (2005) ve Zamska (2009) albümleri takip ederken grup; Boyalı Kuş, Mekanik Fanatik, Hasret, Yağmur, Bağdat Kafe, Bıktım Be ve bu konsere de adını veren Yaşamaya Mecbursun gibi birçok şarkıyı müzikseverlerle buluşturdu. Türkiye'de birçok ilke imza atan Bulutsuzluk Özlemi kendi türlerinin ilklerinden biri olma özelliğini taşıyor. Bugüne kadar kaydettikleri albümler ve Türkiye'nin her yerinde verdiği sayısız konserlerle müzikseverlerin aklından hiç çıkmayacak bir yer edinen, müziğine Batı kaynaklı rock melodi ve ritmlerine Anadolu'nun yüzlerce yıllık birikimini de katmayı başaran ve bu sayede büyük ilgi gören, şarkı sözlerinde özellikle sosyolojik, psikolojik, ekonomik ve politik konuları işleyen Bulutsuzluk Özlemi, Türkiye'de uzun süre tartışılan "Türkçe sözlü rock yapılır mı?" sorusuna yaptıkları müzikle cevap verdi. 

Vestel #gururlayerli konserleri, rock sahnemizin en değerli gruplarından birini, özel bir gecede ağırlamaya hazırlanıyor. Bulutsuzluk Özlemi “Bulutsuzluk Akustik” 26 Aralık’ta  Zorlu PSM Studio’da!

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT