Burcu Tatlıses - Selin Sümbültepe

Tarihler: 04 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 04 Mayıs 2016 Çarşamba 04 Mayıs 2016 19:00

Yer: 60 Metrekare

Ücret: - Tam 60.00 TL Öğrenci 47.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meclis-i Mebusan Caddesi, Kabataş Turizm İskelesi, Tosun Paşa Teknesi Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2016 ~ May 4, 2016
Boğaz'ın muhteşem atmosferi eşliğindeki; Burcu Tatlıses, Selin Sümbültepe, Nil İpek ve Sena Şener'in sahne alacağı  tekne konserine 60m2 evsahipliği yapıyor.

Tekne Kalkış Saatleri:


Arnavutköy İskelesi 19:00
Kabataş Turizm İskelesi 20:00
Beylerbeyi İskelesi 20:30

Not: Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz. Detaylı bilgi için 0212 293 08 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Burcu Tatlıses
“Koku yaşamın buğusuysa, en çok da şarkıya siner” diyerek Mart 2015’te  “Güzel Kokuyorum” albümünü yayınlayan Burcu Tatlıses, duru, sakin ama etkileyici yorumu ve güçlü sözleriyle işlediği bu ilk albümle müzik yazarlarının yılın en iyileri listelerinde yerini aldı. Herkese dair hikayeleri kendi dilinden, huzurlu bir kucaklamayla anlatan müzisyen, dövüşmeden, bağırmadan, konuşarak ve susup nefes alarak söylüyor şarkılarını.

Selin Sümbültepe
Selin Sümbültepe, bugüne kadar birbirinden farklı sahnelerde back vokal olarak sürdürdüğü kariyerine bir süredir kendi şarkılarını söyleyerek başka bir yön vermeye başladı. Tüm yolculuklarının kara kutusunu açıyor, her şarkısında biraz daha soyunuyor, paylaştıkça şeffaflaşıyor.

"Zaman, yaşadığınca roman". Tüm "an" lar, "ah" lar ve "oh" lar için...

Nil İpek

Alternatif müzik sahnesinin önemli isimleri arasında sayılan Nilipek., kendi hikayelerini ortak duygularla harmanlıyor, değişken bir müzik üzerinde derdini sakin sakin anlatıyor. Gerek festival sahnelerindeki, gerekse akustik konserlerindeki performanslarıyla göz dolduran Nilipek., konserlerinde akustik poptan alternatif rocka geniş bir müzikal coğrafyada seyrediyor.
Konserde eşlik edecek müzisyenler ise Ozan Tekin (tuşlular) ve Can Aydınoğlu (gitar)

Sena Şener
1998 doğumlu Sena Şener, dokuz yaşında gitar çalıp şarkı söylemeye başladı. Zaman içerisinde İngilizce şarkılar söyledi ve on bir yaşında ilk İngilizce şarkısını yazdı. 15 yaşında keşfettiği müzik paylaşım sitesi olan Soundcloud'a sevdiği şarkıları yorumlayıp yüklemeye başladı. Yapmış olduğu Self Control coverı hem Türkiye hem de İngiltere'de ilgi gördü. Bu cover Mahmut Orhan tarafından yeniden düzenlendi ve olumlu dönüşlerin ardından Mahmut Orhan'la Feel adlı şarkılarını Ultra müzik etiketiyle yayımladılar; bu şarkı Yunanistan, Bulgaristan, Lübnan ve Romanya'da bir numarada yer almayı başardı. Sofar, Balcony Tv, B!P Akustik, Radyo Gusto gibi Youtube kanallarına katılarak kendi yazdığı birkaç şarkıyı paylaştı. Kendi şarkılarından Waiting On The Shore; Julius Abel birlikteliğiyle, Armada Müzik etiketiyle Viyana'da çekilen klibiyle yayımlandı.

- Konser Saat 21:00'de başlayacaktır.    - Tekne Kalkış Saatleri: Arnavutköy'den 19:00, Kabataş'tan 20:00, Beylerbeyi iskelesinden 20:30'dur.- Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır. - Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Detaylı bilgi için 0212 293 08 09 nolu telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT