Burhan Öcal - Murat Uncuoğlu - Canan Anderson

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 17 Aralık 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Matine 216

Ücret: Normal: 35,00 TL - Stand: 325,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Matine 216

Adres: Fenerbahçe Burnu, Fenerbahçe Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 355 77 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 17, 2010
Anadolu Yakasının ilk ve tek,İstanbul’un ise en büyük konser ve performans merkezi olan MATINE216; 17 Aralık gecesi farklı ve aynı zamanda heyecanlandıran yıldızlar şovuna ev sahipliği yapıyor..

Farklı enstrüman ve müzikalitenin 3 yıldızı Burhan Öçal, Canan Anderson ve Dj Murat Uncuoğlu katılımcılara eğlendirici ve unutmaz bir gece yaşatmak üzere bir araya geliyor.

Burhan Öçal`in hünerli parmaklarından çıkan perküsyon ritimler, Canan Anderson`ın büyülü kemanı ve Dj Murat Uncuoğlu’nun elektronik parçalarıyla oluşan füzyon Matine 216`da herkesi büyüleyici bir eğlenceye davet ediyor..

Biletlerin tükenmesi beklenen geceye yerinizi şimdiden ayırın..
www.matine216.com

Burhan Öçal
Dünya çapında bir perküsyon ustası olarak isminden sıklıkla söz ettiren Burhan Öçal,değişik müzik stillerine kattığı yorumlarla nefes kesiyor.Farklı kültürleri birleştirerek müzik yelpazesini hergün daha da genişleten sanatçı müziğe yeni açılımlar kazandırıyor. Amerikalı basçı Jamaaladeen Tacuma ile birlikte Alla Turca albümünü çıkartan sanatçı bugune kadar pek çok festivalin konuğu oldu.

Burhan Öçal, Avrupa`da verdiği solo konserler, katıldığı uluslararası şovlar, ortak projeler ve çıkardığı albümler ile yurtdışında Türkiye`yi başarıyla temsil eden uluslararası sanatçılarımızdan biri arasında bulunuyor. Darbuka, kös ve her tür perküsyon enstrümanının yanı sıra, divan-saz, tambur ve ud gibi telli Türk çalgılarının da ustası olan Burhan Öçal, çoğu kez özgün müziğine güçlü sesi ile eşlik ediyor. Müziğine hakim olan atak enerjik, coşkulu ve mükemmeliyetçi yapısıyla, müzikteki tüm sınırları sonuna dek zorlayan sanatçı, aynı konserde hem vurmalı hem de telli çalgıları bir arada çalarak eleştirmenleri ve izleyicileri şaşırtıyor.

Canan Anderson
Türkiyede bir eşi daha olmayan Canan Anderson, dillerden düşmeyen güncel parçalara kemanıyla getirdiği benzersiz yorumlarıyla müzikseverleri bambaşka diyarlara sürüklüyor.Sarah Brightman , Barry White, David Guetta..gibi daha bir çok tanınmış isimle çalışan keman virtüözü ,doğu ve batı müziğini

Başarılı bir şekilde sentezleyip buna birde sahne showunu ekliyerek eşsiz bir performans sergiliyor.
www.canananderson.com

Murat Uncuoğlu
Profesyonel bir DJ ve Prodüktör olan Murat Uncuoğlu Türkiyede dans müziğinin yayılması için en önemli adımları atan,ülkemizde elektronik müziğin temsilcisi olarak sayılıyor.
Tarkan, Sertap Erener, Levent Yüksel gibi Türkiye`nin en büyük sanatçıları için yaptığı remixler le uluslar arası sahneleri kendisine döndürüyor.

Kapı açılış: 22:00
Konser: 23:00
Stand 6 (altı) kişiliktir.1 (bir) şişe votka servis çerez dahildir.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT