Burlesque Party

Tarihler: 15 Ocak 2010 Cuma ~ 15 Ocak 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: W Lounge

Nereden Alınır: W Lounge

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2010 ~ Oca 15, 2010
Muhteşem bir koreografiyle sunulan, özel kostümleri içindeki dansçıların 50’lerin müziğini ve şıklığını yansıtan stiline eşlik eden erotizmin muziplikle birleştiği “Burlesque”, Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek! Dünyanın en önemli eğlence merkezlerinde herkesi kendine hayran bırakan “Burlesque Show” 15 Ocak Cuma akşamı, İstanbul’un eğlence fenomeni W Lounge ve dünyanın viski sembolü Jacks Daniel’s işbirliği ile İstanbul’un aklını başından alacak!

2010 yılının en iddialı ilk partisi başlıyor… New York, Londra, Barselona, Paris gibi dünyanın en büyük eğlence şehirlerinde ve son yıllarda en hip ve elit kulüplerde düzenlenen burlesque şovları ile DJ performansının birleşimi “Burlesque Party” konseptini İstanbul’a taşıyan eğlence fenomeni D’autry Events, W Lounge ve dünyanın en özel viski markası Jack Daniel’s ile 15 Ocak Cuma akşamı İstanbul’un eğlence hayatına bir ilk daha katacak!

50’li yılların gece hayatının unutulmaz gösterilerinin eğlencesini ve tarzını, kabare ve çekici danslarla süsleyerek kimi zaman muzip kimi zaman erotik öğelerle sunan, lüks kostümlerle çarpıcı koreografinin birleştiği “Burlesque Show”, dünyada eğlencenin trendlerini belirleyen tüm noktalarda çok özel bir ilgiyle karşılanıyor. New York’taki dünyaca ünlü “The Box”un haftalık burlesque şovlarının yapımcısı Glow Swanson ve Roberto Cavalli’nin gözde burlesque dansçısı Dorothy Shaw’un sunacağı özel performans sonrasında dünyanın en önemli DJ’lerinden Paris Les Bains Douches resident’ı ve Kylie Minogue partylerinin DJ’i Leomeo, müziğini İstanbul’a sunacak.

Chill-out ve lounge müzik tarzının yanı sıra happy house ve progressive setleriyle çığır açan DJ Leomeo, Paris, Londra, Tel Aviv, Barselona, Madrid, Prag, Roma ve Bangkok gibi şehirlerde misafir DJ olarak parçalarını çalarken, Köln’deki “Pleasure X Party”, İbiza’daki “Space” ve Londra ve New York’un en ünlü kulüplerinde DJ olarak performans sergiliyor.

Çekiciliğin muziplikle dans ettiği, muhteşem vintage tarzının kostümlere yansıdığı, 50’lilerin ihtişamını ve eğlencesini özel bir koreografiyle sunan burlesque, kendisi kadar baştan çıkarıcı ve eğlenceli İstanbul’u fethetmeye geliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT