Burn Energy Drink presents: Enrico

Tarihler: 19 Kasım 2016 Cumartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi 19 Kasım 2016 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem:33.00 TLNormal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVip: 88.00 TL (25 Adet)*Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2016 ~ Kas 19, 2016
Cumartesi gecelerinin yeni alışkanlığı Warehouse Burn Energy Drink ile 19 Kasım Cumartesi akşamı Enrico Sangiuliano’yu ağırlıyor!

Enrico Sangiuliano
Küçükken perküsyona olan tutkusuyla tanışan Enrico; okul sıraları, trafik lambaları, tabak – çanak dahil hemen hemen her şeyde ritim denemeleri yaptı. Tüm materyallerdeki ritmi hafızasına kazıdıktan sonra teknolojinin bilinmeyen seslere açılan yolunu keşfettiğinde ise bambaşka bir gerçeklikle tanıştı. 

Kariyerine illegal rave partilerinde başlayan Enrico Sangiuliano, sayısız hiti sayesinde İtalya’nın son 11 yıldaki en önemli rave partilerinin aranan ismi oldu. Son yıllarda techno camiasının en parlak ismi olarak gösterilen Enrico Sangiuliano’nun setleri ritmik, derin, hipnotize edici ve son derece teknolojik.. Techno severler için tam bir vaha…

Ferhat Albayrak
1996 Eylül ayında Beyoğlu’da “Next” adlı club’te profesyonel kariyerine başlayan, o günden bugüne kadar Türkiye’nin bütün büyük festival ve kulüplerinde performans gösteren Ferhat Albayrak, 2008 yılında kendi prodüksiyonlarını yapmaya başladıktan sonra uluslararası arenada tanınmaya ve dünyanın önde gelen kulüplerinde performans göstermeye başladı. Bunların en önemlisi kuşkusuz “Dünyanın En İyi Kulübü” ödülünü son yıllardır kimseye bırakmayan Space Ibiza’da Carl Cox’un gecelerinde 2 farklı tarihte gösterdiği performanslar oldu.

FG 93.7 Radyodaki programı, her cumartesi akşamı 14 yıldır kesintisiz yayınlanmaktadır.

Gökhan Bölükbaşı
2008 yılında müzikal kariyerine başlayan Gökhan Bölükbaşı, bu süre içerisinde bir çok farklı etkinlik, defile ve tanıtım organizasyonlarda yer almış , önemli isimlerle çalışmıştır. 2015 yılında İlker Aksungar'ın desteğiyle kariyerinde önemli gelişmeler yaşamış ve Frndzz oluşumunun üyesi olmuştur.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir- Kapı açılış saati 23:00- Belitrilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT