Burn Energy Drink Presents: Harvey Dawson (Wonderland Avenue)

Tarihler: 26 Ocak 2008 Cumartesi ~ 26 Ocak 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Apartmanı No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2008 ~ Oca 26, 2008
26 Ocak 2008, Cumartesi
BURN Energy Drink presents...

Harvey Dawson (Wonderland Avenue)
feat. Manos (Beats de Vyne) on Live Percussion

“if you wanna ride, don’t ride the white horse!”
BURN Energy Drink tarafından Indigo’da düzenlenen gecelerin 2007’deki son konuğu, house müziğin ünlü isimlerinden Harvey Dawson. Wonderland Avenue ismiyle remikslediği Laid Back’in “White Horse” parçasını dans pistlerine taşıyan ve müzik severlerin diline marş olmasını sağlayan sanatçı olarak da bilinen Harvey Dawson’a canlı perküsyon performansıyla Manos (Beats de Vyne) eşlik edecek ve gecenin ritmini yüksekte tutacak.

House müzik sahnesinin üretken sanatçılarından biri olan Harvey Dawson, müzik kariyerine 90’lı yıllarda Londra’nın, ismi şimdi Pascha olan SW1 kulübünde resident olarak başladı. Kendine has funky-tech house stili ile dans müziği sevenlerin gönlüne taht kurması, onu Ministry of Sound ve Plastic People resident DJ’liğine taşıdı. Kylie Minogue’dan Chemical Brothers’a bir çok ünlü isme yaptığı remikslerle prodüktörleri kıskandıracak başarılara imza attı; ardından 2000 yılında yayınladığı “Musak” isimli parçanın tüm DJ’lerin plak çantalarına girmesiyle tüm dünyaca tanınan isimlerden biri oldu.

Wonderland Avenue ismiyle yaptığı remiksle yeniden hayat kazandırdığı Laid klasiği “White Horse”, kısa zaman içinde dünya çapında hit oldu ve tüm zamanların en çok rağbet gören parçaları arasında yerini aldı.

BURN Energy Drinks’in konuğu olarak sahne alacak olan Harvey Dawson’a, üstün ritm yeteneğini her türlü müziğe yansıtarak ruh ve enerji katmasıyla tanınan Manos canlı perküsyon performansıyla eşlik edecek.

House müziğin akustik ritmlerle dans pistini alevlendireceği BURN Energy Drink gecesinin ev sahipliğini FG 93.7’nin başarılı DJ’lerinden High Vision yapacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT